Peki kardeşim, ne diyeyim.Ben böyle bir forumda bu şekilde ki bir dizinin konulmasının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım ama gördüm ki suçluyum.Bi daha rahatsızlık vermeyeceğimden emin olabilirsiniz.Çalışmalarınızda başarılar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Peki kardeşim, ne diyeyim.Ben böyle bir forumda bu şekilde ki bir dizinin konulmasının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım ama gördüm ki suçluyum.Bi daha rahatsızlık vermeyeceğimden emin olabilirsiniz.Çalışmalarınızda başarılar..
Hiç bir Netflix dizisi aile içinde izlenmeye uygun değildir.Keşke aile için uygun olmayan sahnelerininde oldugunu söyleseydiniz..![]()
1)Böyle bir foruma müstehcen içerikleri olan bir diziyi tanıtmaları yakışmadı .2) Herkesin netflixi yok. 3)Bi erkek olarak ben utandım o sahnelerden ,sizin gibi mizacım geniş değil. 4)Özür dilemek yerine yanlışı savunmanız ayrı bi konu.5) Üyeliğimi silebilirsiniz,sizin gibi düşünenlerle aynı ortamda bulunmak bizim prensibimize ters.Saygılar
Tamam arkadaşlar siz haklısınız ben haksızım.Ben insani niyetimle yanlışınızı düzeltmenizi istedim.Sizde gayet net şekilde bizim için sorun olanın kendiniz için sorun olmayacağını net dille ifade ettiniz.Evet Kasem girmeyeceğimden emin olabilirsiniz.(Mirella 1.sezonun 1.bölümünü izlemeniz yeterli,gerisini izlemedim zaten)Hayırlı geceler
Dizide virüs nerede var @Qasem dizileri kariştirmiş olmayasın :sr2. Sezon bitti 3. Sezona başlayacağım.
Zamanda bir şeyler değişime uğradı ama virüs bir Türlü yok edilemedi.
Her izlediğimde aklıma corona geliyor
Dizide virüs nerede var @Qasem dizileri kariştirmiş olmayasın :sr
Bu arada 3. Sezon 10. Bölümdeyim Kral alfred öldü Gıcık hatunu uhtred için hain girişimlerde bulunuyor bakalım uhtred nelerle karşilasıcak dizi iyice hareketleniyor..
Anladım :srEvet yanlış bölüme atmışım
12 maymun virüs üzerine kurgu. Ona yapacağıma buna yapmışım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.