Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Cumhur İttifakı'na katılmama kararı alan Yeniden Refah Partisi, yapılan görüşmelerin ardından bu tutumunu değiştirdi

HÜDA PAR ittifak içerisinde yer almadı ancak AKP listelerinden seçime girecek.

Cumhur İttifakı'na katılmama kararı alan Yeniden Refah Partisi, yapılan görüşmelerin ardından bu tutumunu değiştirdi

HÜDA PAR ittifak içerisinde yer almadı ancak AKP listelerinden seçime girecek.
Boyundan büyük lokma yuttu junior Erbakan. Eh imzalarda denklik olmayınca mecburen tutum değiştirdi.

İkinci ara tatil Ramazan Bayramı ile birleştirilecek

Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre bu yıl okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan'da yapılacak. Tatil, 21 Nisan'daki Ramazan Bayramı tatiliyle birleşecek

Bakan Nebati'den tasarruf tedbiri: Lambaları kapatmak!

Ekli dosyayı görüntüle 4572

Bu bizim aklımıza hiç gelmedi teşekkürler sayın Bakanım 😏🤭

İşte AKP bu gibi ahmaklar yüzünden kaybedecek. Bunu görünce Kemal daha iyi seçenek diyemeden edemiyorum.
AKP den neden tiksindim umarım anlaşılıyordur.
Bu adamı ve bunun benzeri binlerce trol ordusu ve yalakayı başımıza bela ettiler. Adam resmen milletle dalga geçiyor. Suç onda değil onu vekil olarak gösterende.

Kayseri'de cinnet geçiren bir vatandaş, Yahyalı Belediyesi önünde üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Olayda şahsın eşi, çocuğu ve olaya müdahale etmek isteyen polis memuru ile 2 belediye işçisi yaralandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Muharrem İnce ile görüşecek.
Etekleri tutuştu bay Kemal'in Muharrem İnce aday olunca vazgeçirmeye çalışacak inşallah vazgeçmez bakalım yarın göreceğiz

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı’na eleştiriler getirmesinin ardından bugün de istifa kararı aldı.

Ağıralioğlu, partisine sunduğu istifa dilekçesinde, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti'den istifa ediyorum. Gereğinin yapılmazını arz ederim" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz: (Yavuz Ağıralioğlu) “Divan da seninde olduğun ortamda altılı masaya tekrar dönülmemesi konusunda ben görüş bildirirken, sen masaya dönülmesi konusunda el kaldırandın şimdi ne oldu?

Hadi bakalım yiyin birbirinizi :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri