Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Fatih Erbakan: Herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil bir şekilde seçimlere girme kararı almış bulunmaktayız.
Cumhurbaşkanı mı olacak :)
AKP nin bu adamla masaya oturmasını anlamsız bulan biriyim. Yahu Necmettin erbakan öldükten sonra miras için kardeşleri ile anlaşamayız mahkemeye koşan adam AKP ile nasıl anlaşsın. Şaka yapmıyorum. Öyle maddeler falan filan hikaye, yüksek olasılıkla 40-50 vekil istemiştir red edilince ben yokum demiştir. Çünkü o kapasite var.

Kessinlikle karalama yapmak için söylemiyorum. Yani anlamsız buluyorum. Hayatı komplolara şekillenen bir adam bu, babası ile alakası olmayan bir adam...

YSK, Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunu yükseköğrenim diploma örneğinin eksik olması nedeniyle reddetti.
Ben biliyordum bunun olacağını ;

Yola birlikte çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyeceksin hiçbir zaman.

Show yapmana gerek yoktu babanın %10 u kadar anlasaydın bu sistemin işleyişini çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Ben biliyordum bunun olacağını ;

Yola birlikte çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyeceksin hiçbir zaman.

Show yapmana gerek yoktu babanın %10 u kadar anlasaydın bu sistemin işleyişini çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
Yaf ne babası.
Adam komplocunun teki.
Siyasal İslam modellerinin hepsimi demogoji ustası olur yaf.
Al sana örnek :)

IMG_20230321_204828.md.jpg

Bu cahile oy verenin aklına tüpüreyim.... 2020 de cami olarak açılan Ayasofyayı özgürlüğüne kavuşturacakmış.

Ulan sahtekar siz değilmiydiniz sabah namazlarında buluşup eylemler yapan, kırılacak zincirler diye marşlar söyleyen. Eee açıldı, cami zaten...

İşleri güçleri demogoji.
Numan gibi kaliteli bir adamı Temel ve bu adam refata yok ettiler. AKP nin trolleride o kaliteli adamı saf dışı bıraktı

Bunlardan nezaman kurtuluruz bilmiyorum. Başdanışmanının söylediğine göre Erdoğana sen çekil bana destek ver beni aday göster demiş, gelde adam yerine koy bu odunu...

Yaf ne babası.
Adam komplocunun teki.
Siyasal İslam modellerinin hepsimi demogoji ustası olur yaf.
Al sana örnek :)

IMG_20230321_204828.md.jpg

Bu cahile oy verenin aklına tüpüreyim.... 2020 de cami olarak açılan Ayasofyayı özgürlüğüne kavuşturacakmış.

Ulan sahtekar siz değilmiydiniz sabah namazlarında buluşup eylemler yapan, kırılacak zincirler diye marşlar söyleyen. Eee açıldı, cami zaten...

İşleri güçleri demogoji.
Numan gibi kaliteli bir adamı Temel ve bu adam refata yok ettiler. AKP nin trolleride o kaliteli adamı saf dışı bıraktı

Bunlardan nezaman kurtuluruz bilmiyorum. Başdanışmanının söylediğine göre Erdoğana sen çekil bana destek ver beni aday göster demiş, gelde adam yerine koy bu odunu...
Temel fıkraları kadar komik bu adamı hiç kâile bile almam 😊 kelime israfı 😇 siyaset ve din konularına girmem @QasemQasem is verified member. sana belirtmiştim üstadım 😇 benim dünya görüşlerim çok çok ama nasıl çok farklıdır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri