Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Sosyal Haber

Kıymanın kilosu 140, kuşbaşının kilosu 150 liradan satılacak.

Et ve Süt Kurumu, ramazan öncesinde et fiyatlarındaki spekülasyonun önüne geçmek için Tarım Kredi Market zincirleri ile protokol imzaladı.

@Dil-figar, Hiç alışveriş yapmadım oradan fakat tıpkı senin gibi şekva edeni çok duydum.
Yani halka uygun satayım yesin derken ne satıyorlar acaba cidden merak ediyorum.

Biz hiç öyle yerlerden almadık et kıyma almayız da yıllardır et aldığımız kasap var ya oradan alır yada küçük baş alıp keserler şimdi keçi mi, koyun mu, kuzu mu diye belittmedim çünkü bilmiyorum 🤭 :)

@MevaMeva is verified member., Bizde aynısını yapıyoruz hem makul oluyor hem ne yediğimizi biliyoruz. İstanbul Anadolu yakasında o tür kesim yapabilen mezbahalar ekseriyetle varlar.
Tıpkı kasap gibi koyunu paketleyip gönderiyorlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri