Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasılsınız gençlik
Oyu diyelim iyi olalım abi
Sen nasılsın?
Bırakma çok yorsunlar, dövelim onlarıValla ben çok yorgunum .
Hem genç değilim hem çok çalışıyorum .
Haksızlık bu![]()
Yiyelim demek istedin galiba eee ne demişler patronda pişer bizede düşerKaç gündür yoruldum ama değdi.
Şimdi Dinlenme zamanı...
Çıksın salatalık lar domatesler biberler bol bol yiyeyim![]()
Ben yiyecem foruma atacam siz izleyeceksinizYiyelim demek istedin galiba eee ne demişler patronda pişer bizede düşer![]()
Patronum ben diyon yaniBen yiyecem foruma atacam siz izleyeceksiniz![]()
Yok patron ben olsaydım herkese yollardım ben marabayım...Patronum ben diyon yani![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.