Destina
FK Üyesi
- Web sitesi
- forumderyasi.com
Ben koydum. :T:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
begeni butonuna gelişmiş modern ikon bulda orayada koyalım .. woow falan var.Ben koydum. :T:
Herkes bir gün ben kadar deli olacak .. işte ozaman hayat dahada güzel olacak :W
Diyordu Yolda yürüyordu ondan sonra 11 in geldiğini hissediyordu :haha:Diyordu
Bizede yapın şu imzalardanDiyordu Yolda yürüyordu ondan sonra 11 in geldiğini hissediyordu :haha:
şöyle dolunaya parıl parıl bişi yapta uluyanları korkutsun ?:haha:attıgım imzanın yeri doldurulmaz ?
destişın @Destina senden imza bekliyoruz performans göster bize ?
Şu smiley kadar güzel smiley görmedim.
Yapanın eline sağlık :T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T:
ahahha yok gız agrasif ne psikopatsın sen elinde balta geziyon ??Zaten adimiz çıkmış agresife
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.