Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim ney nolmuş ölmüşmü

O niye öyle demişki allah alllah bi bakalım kaldırın bakiyim neymiş o

sen duydunmu onu ? dağın başına çıkmış bağrıyo dedim niye bağrıyosun .. dedi bağrırım ben iyi ozaman dedim geber.. sonra işte dc lerden gatham a gittik bi köy vardı baktım maskeli bi adam naber len kuş adam dedim gitti marvelden eskilerden kırmızı bi donlu adam geldi ama varya nasıl ışık saçıyor gözündn pelerinide var ha kırmızı.. lan dedim yürü git elimde kalacan falan.. hacı adam bana bir vurdu yere kazına kazına uçtum resmen ama asfaltlarıda kazımışım.. hmm dedim demek acı hissetmiyorum etkilenmiyorum .. kalktım buna el ense bi yaptım kırıyodum belini... anammm didiiii yandım didiii yanarsın tabi lan dedim .. bi daldım abi buna o kul adamıda aldım altıma siz kimsi iz lan dedim .. sonra acıdım ablası gittik bi tavuk döner yedik barıştık

Zamanında aklını yitiren bir kumarbaz varmış. gel zaman git zaman kumar oynamanın kötü bir fikir olduğunu düşünmeye başlamış. yanlız bu adamın kumar oynamaktan baska hiçbir marifeti yokmuş ama ilk önce evlenmesi gerekiyormuş. kız ayarlamak için özgüveninin olmadığını düşünüyormus bunun için arkadasından yardım istemiş arkadasıda tamam ayarlayayım demiş ama artis herif kızı beğenmemiş. annesinden yardım istemiş annesi bi kız bulmuş gitmişler tanışmaya ...
kız sormuş ne iş yapıyosun diye oda; hiç bi işim yok ama iş arıyorum demiş . tabi kız hemen cevap vermiş ;
işsiz güçsüz adamsın tipini de beğenmedim zaten hadi başka kapıya der ve çıkar gider...
sonra işte eleman benden bi halt olmaz deyip eski pis yaşantısına dönmüş ...

siteye vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim gençler.. takla attıra biliriz o yüzdn sövmelerinizi az bekletin .. sonra söversiniz ?

siteye vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim gençler.. takla attıra biliriz o yüzdn sövmelerinizi az bekletin .. sonra söversiniz ?

Şuan bir sıkıntı görünmüyor.
Eskiye döndermişin posbiti.
Telde bu postbit iyi :)

Şuan bir sıkıntı görünmüyor.
Eskiye döndermişin posbiti.
Telde bu postbit iyi :)
Bencede böyle klass aslında abi.. işte shop çalışmaları heba olmasın diye yapmaya çalışıyoruz ..
Sayende terfi edicem :D bakarsın bi iş çıkar ben vıın geliyorum derim hemen :D :P

Bencede böyle klass aslında abi.. işte shop çalışmaları heba olmasın diye yapmaya çalışıyoruz ..
Sayende terfi edicem :D bakarsın bi iş çıkar ben vıın geliyorum derim hemen :D :p

Yapanların senden fazlası yok usta :)

bunları buraya koyan gelecek :dd::hoppa::T::dv::zaa::bg::kz::W
ahahaha
:haha:
@Destina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri