Eksik olma kankaahahha yok gız agrasif ne psikopatsın sen elinde balta geziyon ??

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eksik olma kankaahahha yok gız agrasif ne psikopatsın sen elinde balta geziyon ??
Estağfirullah canım :s4:Zaten adimiz çıkmış agresife
tamam aşkım :T:şöyle dolunaya parıl parıl bişi yapta uluyanları korkutsun ?:haha:
hızımın dumanı kör eder ? deneme o tam tag değil :haha:@Charismax kayan tag’ına yetişemiyoruz onuda kendin gibi hızlandırmışsın okunmuyor :gulucuk:
ben hayatım boyunca tag kullanmadım ? o yüzden anlamam o degerlerden . kullanacaklar için bakıyorum ?Deneme başarılı olmus sadece hız rakamını aşağıya çek
bura seninde kanalın reis ?Kanalıma hoşgeldiniz arkadaşlar.
Takip edip beğenmeyi unutmayın, diye de bir çıkış olabilir profesör :T:
şaapsana . ptt şube atıyorum bi dilim hatta iki dilim gönder..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.