Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bazen bildirim gelmiyor farkında olmuyorum
Yönetim etiketlerimizi kıskanıyor bence
Bir belki iki kez sormuş olabilirim ona. Olumlu olumsuz bir cevap vermedi bana. Belki konu içinde kaynadı. Belki fark etmedi. Ya da yeniyim diye yanaşmadı=)
Zaman ilerledikce elbet kendisininde tavsiyeleri olur.
Sana tamamen katılıyorumYönetim etiketlerimizi kıskanıyor bence
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? Seninle tanışma fırsatımız olmadı laf atmak istedim![]()
Sana tamamen katılıyorum
@Qasem dediğinden beri etiket bildirimi alamaz oldum çok yardımcı oldu
Bırak dağınık kalsın ses de etmiyim kendi halince kalsın
Sayın yönetim sıkıntı yaşıyoruz etiket bildimi alma konusunda, sadece ben yaşamıyorum bu sorunu![]()
Senin sorun yaşamaman sorunu ortadan kaldırmıyor.Ben sorun yaşamıyorum![]()
Şimdi bundan ne anlamalıyızBen sorun yaşamıyorum![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.