Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Qasem'in Corona Günlüğü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corona Günlüğüm 9. Gün

04 Kasım Çarşamba

Evet Karantinada son güne yaklaştık.
Hayat stabil, her şey srabil, atlattım sanırım.
Sadece hafif baş ve göz ağrım mevcut. Onlarda coronadan kaynaklımı bilmiyorum ama iştahım kapalı, sanırım bu odaya kapanmaktan. İştah kapalı olduğundan hafif bulantı var. Sanırım hastalık bir süre yan etkilerini göstermeye, hayatında vardım demeye devam edecek.
Ama iyiyim. Kitap okuyup film izleyemiyorum sadece okadar...

Zorlu bir süreçti, beni hastalık değil dört duvar yıprattı, uzun zaman olmuş dört duvar arasında zaman geçirmeyeli...
Cezaevinde enazından volta atıyorsun burda oda yok :)

Hayat stabil rabbime şükür bşr sona daha geldik.
Günlüğüm den @lacivertlacivert is verified member. ve @ZARiPZARiP is verified member. e acil şifalar dileğimle... Hadi gençler atlatın sizi bekliyorum sonda...

Atlatacağız abi. Hep beraber bu zıkkım olasıcası hastalığı yeneceğiz inşAllah.
Tekrar teste ne zaman gelecekler söylediler mi abi sana?

Tekrar test alacaklar mı bilmiyorum ki.
Yani bana karantina on gün dediler. Sonra test alacaz falan bişey demediler

Tekrar test alacaklar mı bilmiyorum ki.
Yani bana karantina on gün dediler. Sonra test alacaz falan bişey demediler
Karantina süresi dolunca tekrar test yapıyorlar abi. Negatif çıkarsan serbestsin. Yoksa karantina devam ediyor. Hatta bazı illerde negatif çıksa dahi evde 14gün karantinası devam ediyor önlem olarak.

Karantina süresi dolunca tekrar test yapıyorlar abi. Negatif çıkarsan serbestsin. Yoksa karantina devam ediyor. Hatta bazı illerde negatif çıksa dahi evde 14gün karantinası devam ediyor önlem olarak.

Bana bişey demediler aramafılarda hayırlısı bakalım :)

Qasem karantina 10. Gün doldu.
Hafif kilo kaybına bağlı halsizlik dışında iyiyim.
İnşallah en kısa zamanda toparlarım. Evde bunaldım.
Tak maskeyi çık dışarı hava al.
Süreçte dualarıyla yanımızda yer alan herkese teşekkür ederim.

@ZARiPZARiP is verified member. hocam @lacivertlacivert is verified member. size ve aileniz eacil şifalar diliyorum. Rabbim süreci hemen atlatmanızı sağlar diye umud ediyorum. Şükürler olsun...

Zarip abem bizi habersiz bırakma.

La ne diyon abi sen :D iyiydin yav . gelekmi ? ne biliyim aklıma bişi gelmiyorda ya abi camdan neyim kafanı çıkar yine .. sen çalışan adamsın aktif.. koronayı yemişim sen evde dura dura zaten hasta olursun hallsizlik çöker. ne biliyim iyisindir güçlü adamsındır diye konuna bakmıyorumda. halsizlik falan diyon birde tabi bingöl neticede orası ben pek istanbul ankara dışı hastane olaylarına güvenmem yetersiz kalır . La abi boğazına bak bol bol ye herşeyden portakal elma falan

La ne diyon abi sen :D iyiydin yav . gelekmi ? ne biliyim aklıma bişi gelmiyorda ya abi camdan neyim kafanı çıkar yine .. sen çalışan adamsın aktif.. koronayı yemişim sen evde dura dura zaten hasta olursun hallsizlik çöker. ne biliyim iyisindir güçlü adamsındır diye konuna bakmıyorumda. halsizlik falan diyon birde tabi bingöl neticede orası ben pek istanbul ankara dışı hastane olaylarına güvenmem yetersiz kalır . La abi boğazına bak bol bol ye herşeyden portakal elma falan

İyim iyi şükür atlattım. Halsizlik normal. Kendime bakıyorum yaf. :)
Teşekkür ederim

abi bingöle yakınmı bilmiyorum adanada benim akrabam var doktor serap altun adında arayıp diyebilirim bi abimiz var ilgilenirmisin diye . gidebilirsen falan . ne bileyim ya bingöl bana biraz ufak geliyor

Teşekkür ederim ama 700 km. Hem adanada hem burada doktor arkadaşlarım var ilgileniyorlar sağolsunlar iyiyim ben :)
Düşündüğün için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri