Corona Günlüğüm 7. Gün
02 Kasım Pazartesi
Yine standart bir gün, aynı manzara aynı oda aynı hayat. İyiyim, sadece hareketsizliğin ve aynı odada debinip durmanın verdiği psikoloji var. Oda sanırım iştahımı etkiledi bişey yemek istemiyorum. Ama zorlasa olsa yiyorum.
Ateşim yok, amuzlarım dışında ağrıyan bölge yok oda hafif, varsada ben his etmiyorum. Bulantı var bugün. Kilo alacam derken kilo verdim baya. Çok iyi beslen meme rağmen hızlı bir kilo düşüşü yaşadım. Anlamadığım bir şekilde uyku sürem uzadı baya baya uyumak istiyorum...
Kitap okumaktan içim dışım kitap oldu. Film izledim. The 100 ü bitirdim, kötü bir sezon yapmışlardı. Ondanda kurtuldum. İnsanların atlattıklarına sosyal medyada bakıyorum da şükğr çok rahat atlamışım. İl Sağlık müdürlüğü aradı bugün. En tehlikeli dönemşndesinşz dikkat edin iki. Gün daha dişinizi sıkın tamamen geçecek dedi.
Tat alma semptomunuz gidecek dedi bir süre, gün içinde yaşadım onu doğru söylemiş. Ama kısa süreliydi bir kaç saat. Kalp çarpıntısı ve nefes alma zorluğu yaşarsanız hemen ambulans arayın dedi. Hala bir sıkıntı yok. Gece migren ayağım tuttu galiba baya bir kustum.
Herşey iyi düşünce dünyama başbaşa kaldım bugün yine. Kendimi, hayatımı sorguladım. Bundan sonra ne olacak diye düşündüm durdum. Ekonomik olarak kötü bir süreçten geçiyorum herkes gibi..
Hayırlısı bakalım.
Gün aydı hoşgeldin Karantina ın 8. Günü...