Allah bin kere razı olsun Allah yardımcıları olsun güç kuvvet versin

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah bin kere razı olsun Allah yardımcıları olsun güç kuvvet versin
Bir gündür sayı verilmedi ve bu sayı bana inandırıcı gelmediCan kaybı 31 bin 974'e yükseldi.
![]()
İnsanlar nufustan mı siliniyor?Bir gündür sayı verilmedi ve bu sayı bana inandırıcı gelmedi
Devlet nerede? Niçin sahada değiller? Vatandaş ve depremzedeler mağduriyet yaşıyor!
Gibi söylemler safsatadan ve lafugüzaf sözlerde başka bir şey değildir.
Birinci derece depremzede yakını olarak yakınlarımı getirdiğimiz özel hastanenin başhekimi ve halkla ilişkiler müdürü de dahil tüm personel ayakta karşıladı ve başhekim özel ilgilendi hiçbir ücret almadan.
Kimlikleri olmadığı için ve halamın kaburgaları kırık yatması gerektiği için Üsküdar belediyesi eve özel memur gönderip evde işlem yapılması.
Yine gözlük kullanan halamın gözlüğü enkazda kaldığından dolayı yeni alması gerektiği için depremzedelere özel eve bir optikçinin gelmesi.
Bunlar aklımda kalanlar ve böyle ziyadesiyle sosyal yardımlar aldılar.
Ve halen devlet nerede diye hayıflananlara suâl ediyorum.
“Devlet bir nefes yakında fakat siz neredesiniz!!”
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.