Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hosbulduk cimcime muhterem kardeşim benim@SiyahSancaktaR abi hoşgeldin ayağının tozuyla konuya davet ediyorum adanaya glttin mi kebabından yedin mi ? buda soru mu şimdi dediğini duyar gibiyim ? gittiysen kesin kebabından yemişsindir![]()
O zaman fethettiğin yemek üzerine konuya yazarsan sevinirim ben mesela gittim ama tekrar gideceğim benim için şırdan dışında başka meşhur tatları neler şu aşalama denen şeyi yedin mi tadı nasıldı ?merak ettim ?Hosbulduk cimcime muhterem kardeşim benim
Ben oralari etobur arkadaşımla fethettim hamdolsun manzarası varmıydı hatırlamıyorum ama yemek üzerine her şeyi hatırlarım![]()
Sırdan yemedim itici geldi..O zaman fethettiğin yemek üzerine konuya yazarsan sevinirim ben mesela gittim ama tekrar gideceğim benim için şırdan dışında başka meşhur tatları neler şu aşalama denen şeyi yedin mi tadı nasıldı ?merak ettim ?
Dabi dabi adın çıkıyorSırdan yemedim itici geldi..
Gördüğümü yazarım da hangisi yazayım sonra adım obura çıkıyor hiçte alakam yok ama![]()
Sen hiç konuşma sana hala hasedim devam ediyor efendimDabi dabi adın çıkıyor![]()
Mutfagima uğrada az daha hasetlenSen hiç konuşma sana hala hasedim devam ediyor efendim![]()
Mutfağın iştahimi çekmedi hiç et üzerine sıfır bir kere prostesto ediyorum ayrıcaMutfagima uğrada az daha hasetlen![]()
Hoşgeldin bu arada
Bunu hakettinMutfağın iştahimi çekmedi hiç et üzerine sıfır bir kere prostesto ediyorum ayrıca
Hosbulduk Rabbim razı olsun![]()
O zaman benim yemek zevkimi de fethet olurmuBunu hakettin![]()
Yarın bi görsel atarımO zaman benim yemek zevkimi de fethet olurmu![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.