Arşiv İçinden Geçeni Söyle (5 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depremin yalan haberlerini kalame alayım diyorum, içimden gelmiyor. Siyasilerimiz bukadar mı kokuşmuş. İktidarı muhalefeti bukadar mı çöp olmuş, aklım almıyor...
Ve bunları aklamaya çalışan yada bunları desteklemeye çalışan aklını iktidar ve muhalefete kiralayan trol ve aktörlerden bıktık.

İçimden hiç bir şey yazmak gelmiyor. İyiki saha muhabirliğini zamanında bırakmışım

Bu aralar kafa dağıtmak adına yemek ve tatlı isimlerine sardım.. Kadın budu köfte !! .. Dilber Dudağı !! Vezir Parmağı !! .. Şıllık !! Hanım Göbeği !!! İmam Bayıldı !! Ve bu isimler eskiden kalma isimler allah allah :unsure: sübliminal şüphesi yüksek geldi bana.. Müslüman coğrafyalarda bu isimler ben buna bir bakayım fkoku3

( Yalnız yine kendimle sohbetin dibine vurdum ;) )

@Hanedan, şıllık tatlısı en sevdiğim bizde şilki derler
İlk defa duyuyorum böyle bir tatlı mı varmış diye düşünüp tabiki Google abime başvurdum ve huzurlarınızda adını telaffuz etmek istemediğim tatlı fkbekle2
A50FCA87-2FA5-432C-9C25-324E4580A84A.jpeg

Şu an canlı yayında arama kurtarma çalışmalarında sessiz konuşan muhabiri izlerken yiğencanlarda bir den bire bir birbirleriyle sessiz konuşmaya başladılar neden öyle konuşuyorsunuz diye sorduğumda birini kurtaracaklar sessiz olmalıyız diye cevap verdi Azracan sen ne duyarlısın senin güzel yüreğinden öperim çocuk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri