Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depremin yalan haberlerini kalame alayım diyorum, içimden gelmiyor. Siyasilerimiz bukadar mı kokuşmuş. İktidarı muhalefeti bukadar mı çöp olmuş, aklım almıyor...
Ve bunları aklamaya çalışan yada bunları desteklemeye çalışan aklını iktidar ve muhalefete kiralayan trol ve aktörlerden bıktık.

İçimden hiç bir şey yazmak gelmiyor. İyiki saha muhabirliğini zamanında bırakmışım

Bu aralar kafa dağıtmak adına yemek ve tatlı isimlerine sardım.. Kadın budu köfte !! .. Dilber Dudağı !! Vezir Parmağı !! .. Şıllık !! Hanım Göbeği !!! İmam Bayıldı !! Ve bu isimler eskiden kalma isimler allah allah :unsure: sübliminal şüphesi yüksek geldi bana.. Müslüman coğrafyalarda bu isimler ben buna bir bakayım fkoku3

( Yalnız yine kendimle sohbetin dibine vurdum ;) )

@Hanedan, şıllık tatlısı en sevdiğim bizde şilki derler
İlk defa duyuyorum böyle bir tatlı mı varmış diye düşünüp tabiki Google abime başvurdum ve huzurlarınızda adını telaffuz etmek istemediğim tatlı fkbekle2
A50FCA87-2FA5-432C-9C25-324E4580A84A.jpeg

Şu an canlı yayında arama kurtarma çalışmalarında sessiz konuşan muhabiri izlerken yiğencanlarda bir den bire bir birbirleriyle sessiz konuşmaya başladılar neden öyle konuşuyorsunuz diye sorduğumda birini kurtaracaklar sessiz olmalıyız diye cevap verdi Azracan sen ne duyarlısın senin güzel yüreğinden öperim çocuk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri