Arşiv İçinden Geçeni Söyle (6 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım uykusuzluk ve acılar yüzünden bünye eror verdi. Hastayım.
Çok fazla gelip yazamıyorum hakkınızı helal edin
Bak işte oldu mu nasıl kızmayayım az buçuk dinlensen sonra kaldığın yerden devam etsen olmuyor mufkbekle1

Ne kadar saçma değil mi? Kendisini uyanık zanneden karşısındaki kişileri saf yerine koyan ahmak sana diyorum 😇 Benim ben şeytan 😈

( İç sesim kime seslendi bilemedim ama vardır bir bildiği hissiyatım kuvvetlidir 😇 )

ne muhteşem evleriniz,ne marka giyindiğiniz ayakkabılar ve elbiseler,ne sosyal medya paylaşımlarınız,ne herkese övüne övüne anlattığınız hikayeler,hepsi yalan hiç biri gerçek değil.elinizde minicik bir sevgi,yanınızda aileniz varsa,sağlığınız yerindeyse dünya da herşeyiniz var demektir.

@interceptor, hissettiğin şeyleri dillendirmeliymişsin. Özellikle yoğun duyguların yaşandığı zamanlarda. Yaz ki bizde hislerine ortak olalım.
sadece şunu diyebilirim sevgili @AsyA , pazartesi için yıllardır sabah sabah okula mı gidilir,işe mi gidilir gibi sözler okuyorum sosyal medyada,yıllardır bu örneği veririm her mecrada, düşünün madenciler için gün sendromu yoktur,yerin metrelerce altında evlatları okusun ve aç kalmasın diye çalışıyor ve hayatları da yok denecek kadar az,hatta orda ölüyorlar. sendrom adı altında en önemli sey elimizdekilerinin kıymetini bilmek,insan sevdiği işi yapıyorsa o iş değil hobidir,sevmediği iş ise azaptır,ayrıca ekonomik özgürlüktür. gerçi şu ekonomi de ne özgürlüğümüz varsa.. kısaca böyle Asya, ama @phuket 'e verilmiş bir cevap değil bu kesinlikle bu o kırılsın istemem, ( kendisini tanımıyorum gerçi ) ama yine de ona cevap vermiş kırmak istemişim gibi algılanmasın lütfen.genel anlamda yıllardır içimde olan bir düşünce,belki de yaşla alakalıdır. kısaca böyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri