Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım uykusuzluk ve acılar yüzünden bünye eror verdi. Hastayım.
Çok fazla gelip yazamıyorum hakkınızı helal edin
Bak işte oldu mu nasıl kızmayayım az buçuk dinlensen sonra kaldığın yerden devam etsen olmuyor mufkbekle1

Ne kadar saçma değil mi? Kendisini uyanık zanneden karşısındaki kişileri saf yerine koyan ahmak sana diyorum 😇 Benim ben şeytan 😈

( İç sesim kime seslendi bilemedim ama vardır bir bildiği hissiyatım kuvvetlidir 😇 )

ne muhteşem evleriniz,ne marka giyindiğiniz ayakkabılar ve elbiseler,ne sosyal medya paylaşımlarınız,ne herkese övüne övüne anlattığınız hikayeler,hepsi yalan hiç biri gerçek değil.elinizde minicik bir sevgi,yanınızda aileniz varsa,sağlığınız yerindeyse dünya da herşeyiniz var demektir.

bitmemiş işler yüzünden sevgileri ertelemeyiniz.
Pazartesi yoğunluğu hep mi bunaltır insanı

pazartesi ile ilgili yazdım yazdım sonra sildim,biraz dramatik hissedebilirdiniz.

@interceptor, hissettiğin şeyleri dillendirmeliymişsin. Özellikle yoğun duyguların yaşandığı zamanlarda. Yaz ki bizde hislerine ortak olalım.
sadece şunu diyebilirim sevgili @AsyAAsyA is verified member. , pazartesi için yıllardır sabah sabah okula mı gidilir,işe mi gidilir gibi sözler okuyorum sosyal medyada,yıllardır bu örneği veririm her mecrada, düşünün madenciler için gün sendromu yoktur,yerin metrelerce altında evlatları okusun ve aç kalmasın diye çalışıyor ve hayatları da yok denecek kadar az,hatta orda ölüyorlar. sendrom adı altında en önemli sey elimizdekilerinin kıymetini bilmek,insan sevdiği işi yapıyorsa o iş değil hobidir,sevmediği iş ise azaptır,ayrıca ekonomik özgürlüktür. gerçi şu ekonomi de ne özgürlüğümüz varsa.. kısaca böyle Asya, ama @phuket 'e verilmiş bir cevap değil bu kesinlikle bu o kırılsın istemem, ( kendisini tanımıyorum gerçi ) ama yine de ona cevap vermiş kırmak istemişim gibi algılanmasın lütfen.genel anlamda yıllardır içimde olan bir düşünce,belki de yaşla alakalıdır. kısaca böyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri