pandemi sebebiyle eğitim sistemi denen bir şey kalmadı ki,zaten bence her sene değişien bir sistemden eğitim de olmaz diye düşünüyorum.@interceptor sen eğitim sistemimiz hakkında ne düşünüyorsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
pandemi sebebiyle eğitim sistemi denen bir şey kalmadı ki,zaten bence her sene değişien bir sistemden eğitim de olmaz diye düşünüyorum.@interceptor sen eğitim sistemimiz hakkında ne düşünüyorsun?
YİNE GÜLESİM GELDİGÜNDEM TARTIŞMALARI 3 :
FAHİŞ VERGİ FİYATLARI!
Ülkemizde ciddi anlamda vergi soygunculuğu yaşanıyor. Büyük holdinglerin kulüplerin trilyonlar vergisi af edilirken halkın adeta ümiği sıkılıyor
Normal r araba üzerinden örnek vereyim.
Opel Insignia 1.5 Elegance 2021
Vergili Fiyatı: 531.400 TL
ÖTV: %80 - 200.151 TL
KDV: %18 - %18 - 81.061 TL
Vergisiz Fiyatı: 250.188 TL
Ekli dosyayı görüntüle 11275
Eğer vergi olmasaydı 530 TL lik aracı 250 bine alacaktık.
BMW den de örnek verelim..
BMW 320d xDrive Touring 2021 (2.0 M Sport)
Vergili Fiyatı: 1.024.200 TL
ÖTV: %150 - 520.780 TL
KDV: %18 - 156.234 TL
Vergisi Fiyatı: 347.186 TL
Bu ülkenin üretime ihtiyacı yok. Üreticiden daha çok kazanıyor devlet...
Siz bu fahiş vergiler için ne düşünüyorsunuz?
@Hatra @Kolonya Meva ZARiP Dolunay NoktA
- Yaren
- BaRoN
- Masaru
- EfuL!m
- DeRiN
- Uz@Y
- SiyahSancaktaR
- Aytac
- Elif Bilen
- ZiLaN
- ayahnyalcin2941
- Dil-figar
- Emir Şahin
Sizinle başlayalım.
Hocam sizin kafa şu sokakta dayılar var ya gençlere telefon soruyorlar, onlarla eş çalışıyor.ama ithal lüsk araçtan alınana vergiyi dahada yükselseler daha iyi olur.. paarsı varki ithal araç alıyor..vergisnide versin yani... biraz fazla diye yakınmasınlar.
yorumuna bakılırsa senin kafa o sokaktaki dayılar kadarda çaılışmıyor.. yazık..Hocam sizin kafa şu sokakta dayılar var ya gençlere telefon soruyorlar, onlarla eş çalışıyor.
Ne kullanıyorsunuz bu kafaya ulaşmak için?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.