Analiz FK'da skandal oylama! :) (1 Görüntüleyen)

Merak etmeyin sizde ayın karıştırıcı üyesi seçilirsiniz hatta size mikser hediye ederler unutursunuz her şeyi herkes hak ettiğini alır sonuçta

Zarip Z kusagınin esprisini yapmayaydin iyiydi..;)

Eymen sanirim oylamada yazdıklarimdan haberin yok..:)

DIl-figar ilk 4 maddeyi tamamen nuktedan bir bakiş acısı ile yazdim neden oraya takildın..:) Yonetim ayin uyesini secseydi ' dikta rejimine' hayir derdim..:d mesele benim 1.olmam degil ki..Haketmeyen birinin olmayan adeletinizle secilmesi..!

Qasem hic sevmem ideolojik cevaplari, Niyetini, adil davranilması gereken konuyu alet etmemeliydin..ve neden ayriliklarin yasandigini, kavuşmalarin ahirete neden birakildigini....

Hic hem de hic haketmeyen bir uyeyi 1.sectiniz..Adaletten saptiniz..hic biriniz de cikip biz adil davrandik diyemiyorsunuz..Diyemezsiniz, sadece mazeret öne surersiniz..

Eger 1.uyenin yerinde ben olsaydım, ne derdim biliyor musun? Ben 1.olmayı haketmedim ki: Bana olan sevginiz, sizi adaletten saptirmasaydi keşke..

Ve son olarak..Hayırli cumalar ve Hayırlı ramazanlar diliyorum..
Bana dua edin olur mu?..:)
Bu konudaki yazdiklarindan söz ediyorum.
Hangi konuda ne yazdigini bilemem.
Seni takip edemem.
1.secilen arkadasi buradaki uyeler seciyor oy veriyor. O arkadasa oyunu veren uyelere de saygisizlik etmis oluyorsun.
Bu yazdiklarinin hepsi latifedir diye umuyorum.
Daha fazla yazamacagim.
Daha dogrusu boyle guzel bir etkinlige gore bu sekilde yorumlar oldukca fazla.

@müstahsen adalet nedir?
Bahane üretmek mi?
Sen sordun ben cevapladım.
Bahanem yok ve ben oyumu adilce kullandığımı düşünüyorum. Aynı oylama yeniden yapılsa yine benim oyum değişmez. Ve bu bir eğlence...
Yani bu bir yarışmada değil. Herkes kendince bu ay bam teline dokunan, kendince iyi gördüğünü yada en sevilenini seçmeye çalışmış. Herkesin bir bakış açısı var. Ben herkesin düşüncesine saygılıyım. Haliyle kullandıkları oylara da saygılıyım

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri