Güzel gidiyor 3.bölümdeyim fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum![]()
ilk fırsatta bende izlemeye calışayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel gidiyor 3.bölümdeyim fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum![]()
Nihayet Vikings'e başlayabildim.İlk sezonu bitirdim.biraz sıkılsamda merak ettiğim için devam ediyorum.İhanetler,makam düşkünlükleri klasik eski çağ durumlarından.bakalım nasıl ilerleyecek ikinci sezon..
@interceptor, Bu makama düşkünlük hiç bir zaman bitmeyecek mi filmlerinde gerçek hayatında konusu hep bu, ihtiras hırs...
hocam bitmez, ilk defa Topkapı Sarayını gezdiğimde Padişahların neden çocuklarını akrabalarını kestiğini anladım. Güç vazgeçilemez bir istek.güzelim dünyayı mahveden insanlar topluluğuyuz malesef.zaten bu konuda yeri değil : ))))
o zaman size katledilen şehzadeler ile osmanlı da şehzade katli kitaplarini öneririm.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.