Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisi?

• Diş Ağrısı

• Baş Ağrısı

• Karın Ağrısı

• Kırık Ağrısı (Kol Bacak..gibi)

• Diğer;

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@SiyahSancaktaR, sana çözüm sunayım bir gün doktora gittim dişim nedeniyle bi amca yanıma geldi yaşı baya vardım evladım senin neyin var dedi dedim dişim ağrıyor buraya gelmene gerek yok dedi bende 8 tane çürük var bak dedi dişlerine baktım harbidende çürüktü nasıl dayanıyorsun dedim sana söylim papatya çiçeiğin biliyormusun dedi evet aktardan al dedi sarısını kaynat ağrıyan bölgeye sür hiç bişeyin kalmaz tamam dedim annemle çıktık ertesi sabah aktardan papatya aldım sarısını kaynattım 1-2 dakika bekledim sonra pamukla bir güzel tüm dişlerime sürdüm en çokta ağrıyan bölgeye 10-15 dakika geçti ağrı gitti 1 yıl o çürük dişle durdum sonra kendi kendine kırıldı bende çektirdim. ağrı yaparsa dişim hemen papatya hazır .

Son düzenleme:
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Kadir53, deneyecegim Rabbim razı olsun değerli muhterem kardeşim benim tavsiyen için vesile olursun inş...

Böbrek taşı ağrısı..

Şöyle ki ;

Kaburga çatlağı :) kırık olsa geçer denilen ama çatlak olduğunda ömür boyu sizinle kardeş kalacak diyerek başbaşa bırakıldığınız bir durum ve ne zaman ağrısı olacak ne zaman ağrısı geçecek bilinmeyen nefes aldıkça buradayım dercesine varlığından haberdar ettiren bir his.. Ağrısını sevdiğim tek durum 😌

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Placidus, zamanında işyerinde kaza sonucu kaburgalarim birbibiribirine geçti resmen tanıdığım ocak var kırık çıkık malum inanmazlar ya inat ettim doktora gideyim dedim acılarım şiddetli nefes alamıyorum denemek için hemde profesöre gittim özel hastane muayene pahalı flim tahliller vs tedavi ağrı kesici ve merhem ve kas gevşetici 😊

Sinirlendim bunu eczaneden bende alırdım sizin farkınız nerde kaldı diye bir sürü destan yazdı sadece tatmin etmedi dedim ben kırık çıkık çıya gidecem dönüşte sana tekrar uğrayacam delirdi 😊
Akabinde gittim ve rahatladım nefes almaya başladım tekrar uğradim profesöre finalde beni odadan kovdu 😂

Kaburga ağrısı dediğin gibi acayip bir şey..

Benim en çok çektiğim 20lik diş ağrısı olduğu için onu seçiyorum fkhasta1

dayanılması en zor ağrı

diş, böbrek ve doğum derler... ikisini tecrübe ettiğim kadarıyla diş ağrısı diyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri