Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisi?

• Diş Ağrısı

• Baş Ağrısı

• Karın Ağrısı

• Kırık Ağrısı (Kol Bacak..gibi)

• Diğer;

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
NET diş ağrısı.. tüm beyin ve vucudu uyuşturuyor resmen :(

Doğum sancısı hepsinden de beter o olmadığı için diş ağrısı dedim ben de?

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Taş agrısı..İnsana saatlerce secde yaptırir..iki serumla ancak kendimi gelmiştim, sonrasın da taş kırma makinasımıdir nedir..Olmaz olsun öyle tak-tuuk..Her vuruşta, Allahuekber dedirtmişti..Elimi kaldırip, yeteeer, dedim..ve arkama bakmadan kactım..

O gun, bu gun nere gitti taşlar bilmiyorum..:d

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Taş agrısı..İnsana saatlerce secde yaptırir..iki serumla ancak kendimi gelmiştim, sonrasın da taş kırma makinasımıdir nedir..Olmaz olsun öyle tak-tuuk..Her vuruşta, Allahuekber dedirtmişti..Elimi kaldırip, yeteeer, dedim..ve arkama bakmadan kactım..

O gun, bu gun nere gitti taşlar bilmiyorum..:d
Taş gitti hamdolsun ama her yere taş atıyorsun Hurşit :D

ilk başka Hanımların doğum sancısı tarif edilmez onlar daha iyi bilir Anne olmanın kutsallığı...

Bir çok oldu ama tümör benim için çok aci tecrübe oldu onun basında verdiği ağrı çok farklıydı...

En son çare masada kalman yüzde 99 dediler ameliyat icin ölsem rahmet dedim bu ağrıyı çekmektense o olmuştum o yıllar kurtuldum ama tatlı hatırası olaya bende saklı Kendi ni unutturmadi bir yerde bekliyor hala başımın :)

Hangisini seçsem diğerinde gönlüm kalıyor 😀 ayağım kırılınca çok kötüydü dişim ağrıdığında çok fenaydı baş ağrım tuttuğunda kötünün kötüsü karın ağrısı hiç çekilmiyor hepsi diyorum :)

Baş ağrısını tek geçerim hayatı simsiyah yapıyor

Diş ağrısı kadar kötü bişey yok baş ağrısına yol açıyor kulak ağrısı oluyor vs aklına ne gelirse.

Diş ağrısı sabahtan beri ölüyorum ağrı kesici antibiyotik fayda vermedi tuz sirke kekim yağı ne kullandıysam dişçi de kapalı delirmek üzereyim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri