Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Oyun Bu filmi izledin mi? Nasıldı? Görüş bildir...

Evrim / jonny deppin başrol aldığı:p

Izlendiğimi hayal olarak hatırlıyorum, o kadar çok film izledim ki bazen bunu izlememişim diye filme başlıyorum beşinci dakikada falan filmi izlediğimi anlıyorum:D

Zindan adası

@Charismax, Siz Tom Hardy ve Charlize Theron’un başrolünü paylaştığı serinin aslında 4. bölümünü söylüyorsunuz. Ben 80’li yılların başında Mel Gibson’ın yıldızının parladığı Mad Max serisinden bahsettim.

Sevgili @ZoeZoe is verified member., İzledim ve çok sevdiğim bir yapımdır. O zaman ben de bir Di Caprio filmini yazayım:
The Revenant / Diriliş

Son düzenleme:
İzledim, Dicaprio'nun ilk oscar aldığı Belgesel tadında bir Hayatta kalma mücadelesi.iyi filmdir biraz uzun ve sıkıcı gelebilir.

District 9 / Yasak Bölge 9

Izledim, en iyi görsel efekti oscarını almıştı. Güzel film izlemeyenler izleyenecekelr listesine alsın

Yasak bölge:D

Vallaha izledimde . anlatılacak kadsr hatrımda kalmadı?

Testere ?

Serinin ilk bölümünü izledim,böyle filmler bana saçma geldiği için gerisini izlemedim.

Heat / Büyük Hesaplaşma 1995

cıks

Yenilmezler Savaşıyor

bilgim var ama izlemedim

Equilibrium ( 2002 )

isim olarak hatırlıyorum izlediğimede eminim .. kötüyüm yorumda kabul :p
deadpool

Izledim 1 ve 2 mevcut antikarakter adamın ismini unuttum şimdi oyunculuğu güzel adamın vaktin varsa izle muhteşem mi kesinlikle değil izlenmez mi izlenir

Kuzuların Sessizligi

evet.. filmi izledim / diziyi izledim..

çok vaktim yok.. herkesin izlemesi gereken bi film diyeceğim.. gerilim ve polisiye filmseverseniz..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri