FK Oyun Bu filmi izledin mi? Nasıldı? Görüş bildir... (2 Izleyici)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Filmin tartışmasız en önemli yanı iki büyük Fung-fu üstadından ikisini (jet li ve jackie chan) buluşturması.Tabii gözlerimiz guzel bir kaç sahne daha aramadı değil yani. basit senaryosu bir iki güzel espri ve eğlenceli sahneyle süslenmiş,ama bu yeterli mi bu tartışılır.
Kendini izlettiriryor onda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.
IKi efsane zaten filmi götürüyor. Ama diğer türlü ikisi olmasa izler mıydım bilemiyorum.

Platform ?

Izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
Eski yapımını izlemedim ancak yeni olanı izledim. Listeme ekledim izleyeceğim

Kitap hırsızı

izledim her türlüsü var bu filmin . hangi birini anlatayım 8 film var ayrı ayrı baş rollerle .. ? adranalin dolu bir film bi filmide mekanize diye geçiyor ama tetikçi o

Dabbe serisi

Çoğunu sinemada izleyip bir ay uyuyamasan bir insanım:) korku filmini bu yüzden sevmiyorum. Daha doğrusu cinli olan korku filmlerini sevmiyorum, kendim uyumuyorum babamıda unutmuyorum

Karayıp korsanları siyah incinin laneti

hatun sayesinde tüm serilerini izledim popüler harry potter gibi şimdi anlatsam konusunu komik olur herkesin mağlumu .. kaliteli bir yapım.. dabbdeden korkma onlar bizden biri.p

siccin serisi

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Onu da izledim izlemem dediğim ne varsa benim ablamlar sağolsun zorla götürüyorlardı:)

Evrim

evrim hangisi ? evrim de baya var ya aynı isimi koyup dolu film çekiyorlar eski yeni.

Issız ada ? yerli yapım olanı değil ama

• Haha
Tepkiler: Zoe

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri