Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Oyun Bu filmi izledin mi? Nasıldı? Görüş bildir...

Filmin tartışmasız en önemli yanı iki büyük Fung-fu üstadından ikisini (jet li ve jackie chan) buluşturması.Tabii gözlerimiz guzel bir kaç sahne daha aramadı değil yani. basit senaryosu bir iki güzel espri ve eğlenceli sahneyle süslenmiş,ama bu yeterli mi bu tartışılır.
Kendini izlettiriryor onda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.
IKi efsane zaten filmi götürüyor. Ama diğer türlü ikisi olmasa izler mıydım bilemiyorum.

Platform ?

İzlemedim

Küp ? İlk yapımı

Izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
Eski yapımını izlemedim ancak yeni olanı izledim. Listeme ekledim izleyeceğim

Kitap hırsızı

izlemedim .. yav bende izleyenlerin hiç bir filmini izlememişim :haha:

cehennem silahı

• Haha
Tepkiler: Zoe
izlemedim galiba isimlerini pek hatırlamamki.

Fırtına Şimşek

izledim her türlüsü var bu filmin . hangi birini anlatayım 8 film var ayrı ayrı baş rollerle .. ? adranalin dolu bir film bi filmide mekanize diye geçiyor ama tetikçi o

Dabbe serisi

Çoğunu sinemada izleyip bir ay uyuyamasan bir insanım:) korku filmini bu yüzden sevmiyorum. Daha doğrusu cinli olan korku filmlerini sevmiyorum, kendim uyumuyorum babamıda unutmuyorum

Karayıp korsanları siyah incinin laneti

hatun sayesinde tüm serilerini izledim popüler harry potter gibi şimdi anlatsam konusunu komik olur herkesin mağlumu .. kaliteli bir yapım.. dabbdeden korkma onlar bizden biri.p

siccin serisi

• Beğen
Onu da izledim izlemem dediğim ne varsa benim ablamlar sağolsun zorla götürüyorlardı:)

Evrim

evrim hangisi ? evrim de baya var ya aynı isimi koyup dolu film çekiyorlar eski yeni.

Issız ada ? yerli yapım olanı değil ama

• Haha

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri