Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Oyun Bu filmi izledin mi? Nasıldı? Görüş bildir...

izledim mahkumun sır dolu güçleri v.s

herkül

İzledim yunan mitolojisinden "Herkül" anlatılıyor. Çok sevmedim açıkçası

Kelebeğin Rüyası

Başlar başlamaz kalitenin koktuğu bir film olduğunu göreceksiniz.
Kadro gerçekten çok sağlam, duyguları hat safhaya çıkartan güzel bir yılmaz erdoğan filmi.

Neşeli Ayaklar(Animasyon)

O zamanlar altı yaşındaydım ilk çıkmıştı çok güzel bir animasyon, yeniden izleyecekler listeme alıyorum

Kutup Maceraları

ismi yabancı gelmedi izlememişimdir büyük ihtimal.

Cesur Yürek

Tüm serisini izledim, izlenmesi gereken bir film sadece fantastik olarak değil bir çok çıkarım var.

Baslangıç

Hayır.

Vatan Sever

Bakıyorum da Mel Gibson hayranlığı var yukarıda. :) İzleyeli çok uzun zaman oldu ama Amerika Bağımsızlık Savaşını konu alıyordu diye hatırlıyorum.
Ben de bir Mel Gibson klasiğini söyleyeyim o zaman:

Mad Max

izledimde mad max mel gibson ile alakalı bir film değilki :) Yani ben yönetmen ve senaristlerine bakmadığım için kesin film yapım yönetmenliğini üstlenmiştir :)

Mad max isim benzerliği yoksa eğer kafam bu aralar karışık.
Çöl ortamında birazda fantastik olayları ele alıyor. . kadınların doğurganlığından yararlanan bir takım kötü grup .. diğer tarafta ise bunlardan kaçan bir mahkum ve beraberinde kadınlar.. birde yanlış hatırlamıyorsam o mahkumun kanı için peşindelerdi..
film ne güzel ne kötü ama izlettiriyor kendisini.. yanlışım varsa düzeltin .

mel gibsonun oynagı filmlerin kötü olma ihtimali çok az :)

Yasak Krallık

Son düzenleme:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri