Söyleşi Asya ile dünden bugüne (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Söyleşi & Ropörtaj
Asya bu forumun kuruluş amacı nedir ?
Forumun kuruluşunda, her bir aşamasında yer aldın…
Neler düşünerek inşaa ettik , sence hedeflerimizden çok uzak mıyız ?
Forumumuzun kuruluşunda her birimizin farklı düşünceleri vardı. Ben "öğreneceğim konular eklenir, forum dışarıya açık olur, benimle birlikte herkes öğrenir." düşüncesiyle kolları sıvadım :)
Qasem yazı atölyesi kurulur, yeni yazarlar yetişir düşüncesiyle kolları sıvadı. Hatta interaktif dergi çıkartabiliriz düşüncesindeydi.
Aslında forumumuzda iyi yazarlar vardı. Potansiyel iyiydi. Hatra hocam, Zoe, lacivert, Yeşil Sarık, ilk zamanlarda kolonya, hejir, siyah inci ilk aklıma gelenlerdi. Ama olmadı, olamadı :) Çünkü Qasem hep meşgul, hep işi var, gece gündüz 36 saat çalışıyor :D

Asya buyur gel biz de tanışalım,,,, 🌹🤗yolun düşerse beklerim İstanbul'a 🤗🤗benim de tanıştıklarım oldu kaç sene geçti bazılarıyla hala görüşürüm,, 🙃

Seni genelde hep yönetim olarak gördüm, yönetimin en zor ve iyi yönleri nelerdir?
Teşekkür ederim canım fkgul17 ben Afyon un dışına çıkamıyorum sen buyur gel :)

Bende kendimi hep yönetim de gördüm :) ilk girdiğimde mod yapmıştı Fuzuli abi.
Yönetimin zorluğu yok aslında. Her gittiğim yerde bir üst akıl vardı yönetim işi onlardaydı. Ben hep keyif kısmında yer aldım. Ben fazla sıkıntıya gelemiyorum :D

Yönetimin en iyi yönü forumda sınırsız gezebilmek, istediğim her yoruma müdahale şansının olması :D nisbet olsun diye söylemiyorum yanlış anlama. Cidden büyük rahatlık :)
Yönetimin en zor yönü, arkadaşlarınla yönetimin arasında kalıyorsun. Bir tarafı mutlaka incitiyorsun. Siyah inci nin forumdan ayrılması böyle bir durumda oldu :( hayırlısı :)

Sana sınırsız yetki vasıl oldu sanırım,,, 🤭hem yönetim hem özgür nasıl oluyor, 🙄🤭
Nispet olduğunu düşünmem ama rahatlık olmadığı konusunda hemfikiriz diyemem 🤭🤭
Dediğin gibi bazen yönetim ile üyeler arasında kalabiliyor insan,,, 🙃

Sence forumlar açmak amacına ulaşıyor mu?
Eskiden çok daha güzelmiş yazarlar, özgün yazılar olurmuş insanlar kabuğuna çekildi, sence en büyük nedenleri nelerdir, gözlemlediğin kadarıyla?

Kırgınlık mı
İlgi görememek mi
Anlaşılmamak
Sosyal medya mı
Başka arayış içinde olmak mı
Bıkkınlık mı
Forunlardan uzaklaşıp kabuğuna çekilmek mi, bu kabuğu çekilme yukarıdaki sebeplerden mi

Asya seni şiddetle kınıyorum çok kınıyorum insan buraya bakar dimi,, 😒🤦
Sohbetine doyum olmuyor cidden 😒🤦🤭

Öyle mi bilmiyorduk 😒🤦🤭öğrenmiş olduk 🙃
Rabbimiz kolaylık versin İnşallah, evde inşaat mı çokkkkkk zor çokkkk, çok iyi bilirim evde inşaat olayını 😱😫🤭

Sence forumlar açmak amacına ulaşıyor mu?
Eskiden çok daha güzelmiş yazarlar, özgün yazılar olurmuş insanlar kabuğuna çekildi, sence en büyük nedenleri nelerdir, gözlemlediğin kadarıyla?

Kırgınlık mı
İlgi görememek mi
Anlaşılmamak
Sosyal medya mı
Başka arayış içinde olmak mı
Bıkkınlık mı
Forunlardan uzaklaşıp kabuğuna çekilmek mi, bu kabuğu çekilme yukarıdaki sebeplerden mi
Forumların devamlı olmaması sebeplerden biridir diyebilirim. Qasem de kapatırsa forumu 3 üncü emeklerin boşa gitmesi olacak.
Forumlarda herkesin aynı seviyede olmaması sebep olabilir. Mesela Hatra hocamızın kalemi çok iyi bazen uzun bir zamanını ayırıp yorum yapıyor. Forum oyunu oynayan biri foruma girdiği anda guncelde kalması 10 dk daha az sürüyor. Buda emeğe saygısızlık gibi oluyor.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri