Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi
~ FORUM KALEMİ ~
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakliyatlar mutlaka bir gece önceden bekletilip suyu iyice süzülmeli hem gazını alır hem daha çabuk ve güzel pişer ayrıca içine konulan meyvelerde öyle ben süt koymayı sevmiyorum ama renginin berrak olmasını isteyenler koyabilir ayrıca süt kıvamının dengelenmesi açısından da konur eğer benim gibi süt eklemeyi sevmiyorsanız kuru inciri en son koyun bide size tuhaf gelebilir ben aşurede öyle çok berrak rengi sevmiyorum tencere ne kadar büyük olursa o kadar güzel pişer suyunu azar azar koyun koyulaştıkça göz kararı her türlü anlarsınız birden tencereyi bürsürü su ile doldurmayın aroma veren meyvelerden koyun tadı çok güzel oluyor en son kısık ateşte pişirin öyle harlı ateşte hemen pişince içindekiler birbiriyle özdeşleşmiyor bu kadarcık