Bunu konuşalım '6'lı çete'&"Kirpi ikilemi" :) (1 Görüntüleyen)

Müstahsenn müstahsennn sevgili kirpicik
Biz senin için laktoz gibiyiz sindiremezsin bizi. :)
Akibetin ne olacak bilmem ama kirpiler gibi olmasın.

En iyisi ben bayramda @Qasem abime gittiğimde biraz daha bilgi vereyim bizim hakkımızda yoksa hamleler kısıtlı kalacak. Böyle eğlenceli olmuyor :p

Haa bu arada bayan olduğunu söylemediğin için üzüldüm yönetimde senin bayan versiyonun fena olmazdı :D

Qasem 9 köyü birbirine katarsin..:d senden güc aliyorlar..Kimi sevdiysem, ilk darbeyide ondan yemişimdir,:) son da olmayacak..Olsun alışigim ben, topunuz geliiin..:)

Kartları acık oynayalım..;)
1- Günlerdir musakka musakka diye narâ atiyorum, yok kac paraymış, yok sen yap da yiyelimmiş,.Bi de gelmiş sal beni diyor, saldım cayıra,mevlam kayıra!..:d
2- Dandaktar yani cemsit, forumlarin 'kara kutusudur'..:d Saatlerce telefonda konuşmuşlugumuz vardir..Sadece işi duserse arar .:d
3- Sakil, hanimefendi filan degilim, son kararım..Biliyorum, ah keşkem olsaydi, dedikodunun belini kıraydık dedigini.:d
4- Asya bana karşı hâlâ tripler de..adımi anmadigi gun yoktu..şimdilerde uzaktan takipte,boyle de olmaz ki....:d
5- Hakkimda istediginiz kararı alabilirsiniz, lakin son istegimi sormayi unutmayın!..;)

Qasem üflemeseee bile, ben hemen hemen her gün puf ciceklerini üfluyoruuum..:dsgh

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri