Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunu konuşalım '6'lı çete'&"Kirpi ikilemi" :)

Müstahsenn müstahsennn sevgili kirpicik
Biz senin için laktoz gibiyiz sindiremezsin bizi. :)
Akibetin ne olacak bilmem ama kirpiler gibi olmasın.

En iyisi ben bayramda @QasemQasem is verified member. abime gittiğimde biraz daha bilgi vereyim bizim hakkımızda yoksa hamleler kısıtlı kalacak. Böyle eğlenceli olmuyor :p

Haa bu arada bayan olduğunu söylemediğin için üzüldüm yönetimde senin bayan versiyonun fena olmazdı :D

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Qasem 9 köyü birbirine katarsin..:d senden güc aliyorlar..Kimi sevdiysem, ilk darbeyide ondan yemişimdir,:) son da olmayacak..Olsun alışigim ben, topunuz geliiin..:)

Kartları acık oynayalım..;)
1- Günlerdir musakka musakka diye narâ atiyorum, yok kac paraymış, yok sen yap da yiyelimmiş,.Bi de gelmiş sal beni diyor, saldım cayıra,mevlam kayıra!..:d
2- Dandaktar yani cemsit, forumlarin 'kara kutusudur'..:d Saatlerce telefonda konuşmuşlugumuz vardir..Sadece işi duserse arar .:d
3- Sakil, hanimefendi filan degilim, son kararım..Biliyorum, ah keşkem olsaydi, dedikodunun belini kıraydık dedigini.:d
4- Asya bana karşı hâlâ tripler de..adımi anmadigi gun yoktu..şimdilerde uzaktan takipte,boyle de olmaz ki....:d
5- Hakkimda istediginiz kararı alabilirsiniz, lakin son istegimi sormayi unutmayın!..;)

Qasem üflemeseee bile, ben hemen hemen her gün puf ciceklerini üfluyoruuum..:dsgh

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@müstahsen, aaa şok oldum Hurşit beni yanlış tanıtma eksik anlatmışsın ekle biraz :D

Allahtan bayan değilsin yoksa bayanım diyen intihar etmek isterdi:D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri