İster misin dedin ya 'Hayır' diyesim geldi
Mesela 'bizimle çalışmak ister misin?' yazısına içeri girip 'Hayır' demek gibi bir his.
Öncelikle herkese merhaba, güzel ve interaktif bir söyleşi olmasını umuyorum. Görüşleriniz bizim için önemli.
Oldum olası kendimden bahsetmeyi pek sevmem. Haftanın konuğu olduğum zamanlarda ne yazacağımı bilemem mesela. Yaşımın küçüklüğü insanları şaşırtıyor. En azından şuan o kadar şaşırmıyorlar. İlk girdiğim zamanlar yaşımdan olgun davranışlarım.. sanırım şaşkınlıklarının sebebi. Çoğu zaman kendimi tanımlamakla kısıtlamak istemediğim için insanların beni tanımasına bırakırım. Şuan olduğu gibi...
Forumlarla tanışmama gelirsek; benim ablamlar foruma giriyordu, daha 13 yaşındayken merak duygum yükselmişti. Deli akan kan.. Bir sabah kalktım, google amcaya forumlar yazdım ilk gelen foruma (ablamların üye olmadığı olmasına dikkat ettim) foruma Reyhan nicki ile üye oldum. Gizli saklı iş yapmaya çalışıyorum. Ablamlardan kaçar mı bee.. O zamanların büyük forumlarından biri. Neyse sonra ablamlarda oraya üye oldu. Onca forum arasında siz gelin benim üye olduğum yere ğye olun. Tüm adranalin suya düştü. Ablamların beni fark etmesi, yaşımın küçüklüğü derken forum hayatım başlamadan bitti. Üç yıl bir araya girdik.
Tabi benim içimdeki o merak hiç bitmedi. Daha tanışmadan bildiğim insanlar vardı. Genelde ablamların yanında promosyon gibiydim
16 yaşıma geldiğimde ablamın karşısına geçtim, abla ben üye olmak istiyorum dedim. O da bana daha sakin bir yer söyledi. Ve seninle orada tanıştık. Film-dizi analizinden bu foruma..
Bilinen 3 nickim var Hifa Sakil Zoe.. Bilinmeyenler bende saklı birini üstte söyledim gerçi
Buradan giriş yapmamın sebebi sanal alemde olan taklit meselesi. Hifa nicki bana ait bir nick iken, beni birebir taklit eden biri çıktı. Başka bir forumda birebir beni taklit ediyormuş. Bunu bilmiyordum beni tanıyan bir arkadaş söyleyince fark ettim. Bu durum o zamanlar beni şaşkınlığa uğratmıştı, daha 16 yaşımdaydım. Benim avantajım her zaman söylüyorum ablalarım.
Yedi yıldır forumlardaydım. Forumlarda büyüdüm diyebilirim. Çok şey gördüm, tahammülüm yaşımdan büyüktür. Buraya yazmaktan giriş yapmaktan keyif alıyorum. Bu hissi tarif etmek kalemimi zorluyor. En çok buraya imza atmayı seviyorum.
Sürç-i lisan ettiysem af ola. Güzel bir konu. Sohbete açık.. Rabbim utandırmasın.