bu sekilde yapmaya devam ederseniz, bütün üyeleri de küstürmüs olacaksiniz diye de uyarayim sizi, hadsizlikse eğer bu simdiden kusura bakmayin.
ama bence üyeleri memnun etmek yerine, ilkeli bir durus sergilemekte ve hakedene hakini vermekte fayda var diye düsünüyorum.
diger haksiz uygulamalar yapan forumlardan böyle devam ederseniz hiçbir farkiniz kalmaz. yine de dedigim gibi, forum sizin. siz ne derseniz o olur
Forum benim değil aksine üyelerin...
Elbetteki hakkı ve adaleti gözeteceğiz.
Lakin şöyle bir şey var biz hak edene hakkını vermekten geri durmayız, yani aktif olan hiç bir arkadaşı göz ardı etmeyiz. Harcanan hiç bir emeği görmezden gelmeyiz. Hatta tüm kapıları maddi manevi açarız...
Bunun yanında renklerin bir anlamı olmadığınıda göstermiş olmak istiyorum.
Bir çok üye rank renk için yazar. Forumu boş konulara boğar mesaj kasmak için yazarda yazar. Diyorum ki hiç böyle bişey yapmasın. Uğruna bukadar boş çaba göstereceği zamanı faydalı bişeye harcasın. Ben ona istediği rengi veririm. Adam eklediği yazıyı kendi okumuyor, günde yüz konu foruma ekliyor, açıkçası böylelerinin önün egeçmek için yaparım bunu.
BEnim en çok dert yandığım konu yönetimlerin kendine yakın olanları ihya etmesiydi hep. İnşallah ben böyle bir yanlışa düşmem. Zira şuan burada bana yakın olmayan yok. O yüzden rahatım
Yakın olmayıp emek sarfedip emeğinin karşılığını almayan olursa ozaman yakamdan tutup silkeleyin beni zira ben eleştiriye değer veren biriyim. Açıktan yada özelden istediğiniz yerden hepiniz bunu yapabilirsiniz.
Zamanında forumlar daha kaliteli olsun diye yapıcı eleştiriler yaptığımda herkes bana hep eleştiriyorsun diyorlardı, sizde hep yanlış yapmayın kardeşim.
Benim diğer forumlarda alakamda yok benzeri bir yönetim anlayışımda yok.
Bu forum benim nezdinde hiçbirinşzden değerli değil. Bir forum için hiçbirinizi kırmam.
İlkesellik çok ayrı bişey.
Benim demek istediğim kişi diyorsa ben bunu yapacam bana şu lazım der ben ıiona çalışması için her kapıyı açarım. Yeterki o istediğini yapsın. Forumlar bizim Her birimizin kendimi ifade ettiği alanlardır. Bir nevi hayatımızın bir parçası.
Hayatınızın bir parçası olan bir şeyde niye müdahale hakkı sadece benim olsun ki, kendinizde bu hakka sahip olun diyorum..
Yoksa ilkeli bir duruş ve halkedene hakkını vermekten yana sıkıntım yok.
Görmediklerimi yanlışlarımı bana hatırlatma sorumluluğu dostlarım arkadaşlarım kardeşlerim olarak sizindir.