Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Ve Dönüp Dedim Ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün üye renklerini mavi yapacaktım aklıma sen geldin korktum :)
Vuracan beni gerek yok.
Siyah eyidir :)

ben üye olmayi severim, bir özellik verilmesini değil sadece. özel üye, onursal üye, yorumcu üye yok bilmem ne üye. bu mevkileri sevmiyorum. neye göre kriterlendirildigini de anlamiyorum acikcasi. yönetime yakin olmanin getirisi de olabiliyor çoğu yerlerde, ki burada da var olduğu üzere..

hiçbir yerde renk kabul etmedim. bi tek fsalda mor rengini sevdigimden bi süre takildim, sonra onu da iade etmistim. o bakimdan en güzeli üye olmak ve öyle kalmak diye düsünmekteyim. burada da dilediginiz rengi yapabilirsiniz tabi üye rengini, forum sizin. benim için sorun yok. ama üyeye yakistirdigim en güzel renk siyahtir, tüm renkler siz yönetimin olsun ama siyah üyenin kalsin da dilerim tabi.

ben üye olmayi severim, bir özellik verilmesini değil sadece. özel üye, onursal üye, yorumcu üye yok bilmem ne üye. bu mevkileri sevmiyorum. neye göre kriterlendirildigini de anlamiyorum acikcasi. yönetime yakin olmanin getirisi de olabiliyor çoğu yerlerde, ki burada da var olduğu üzere.. hiçbir yerde renk kabul etmedim. bi tek fsalda mor rengini sevdigimden bi süre takildim, sonra onu da iade etmistim. o bakimdan en güzeli üye olmak ve öyle kalmak diye düsünmekteyim. burada da dilediginiz rengi yapabilirsiniz tabi üye rengini, forum sizin. benim için sorun yok. ama üyeye yakistirdigim en güzel renk siyahtir, tüm renkler siz yönetimin olsun ama siyah üyenin kalsin da dilerim tabi.

Şöyle söyleyeyim.
Forumu üyelerin isteği doğrultusunda şekillendiriyorum. Yani kim ne dilerse elimden geldiğince yapıyorum.
Biri kalkıp derse beni özel üye yap yada yorumcu yap bunun için düşünmem :)Yada kalıpta mesaj sayısına şuna yad buna bakmam. Sadece aktifse tamam sorun yok.
Yönetime yakın olanlara böyle bir rank verme alışkanlığım yok. Yönetim toplantısında sorarım arkadaşlar kimlere verelim der gelen isimlere veririm.
Zaten mesaj sayısını baz alarak ranklama sistemine gideceğim
Kişiye özel rankta veririz. Rank takımına uygun rank getirip ben bunu kullanmak istiyorum diyene de onu veririm tereddüt etmem :)

YYok yok siyaha dokunmam :) [/COLOR]

Şöyle söyleyeyim.
Forumu üyelerin isteği doğrultusunda şekillendiriyorum. Yani kim ne dilerse elimden geldiğince yapıyorum.
Biri kalkıp derse beni özel üye yap yada yorumcu yap bunun için düşünmem :)Yada kalıpta mesaj sayısına şuna yad buna bakmam. Sadece aktifse tamam sorun yok.
Yönetime yakın olanlara böyle bir rank verme alışkanlığım yok. Yönetim toplantısında sorarım arkadaşlar kimlere verelim der gelen isimlere veririm.
Zaten mesaj sayısını baz alarak ranklama sistemine gideceğim
Kişiye özel rankta veririz. Rank takımına uygun rank getirip ben bunu kullanmak istiyorum diyene de onu veririm tereddüt etmem :)

YYok yok siyaha dokunmam :) [/COLOR]

bu sekilde yapmaya devam ederseniz, bütün üyeleri de küstürmüs olacaksiniz diye de uyarayim sizi, hadsizlikse eğer bu simdiden kusura bakmayin.
ama bence üyeleri memnun etmek yerine, ilkeli bir durus sergilemekte ve hakedene hakini vermekte fayda var diye düsünüyorum.
diger haksiz uygulamalar yapan forumlardan böyle devam ederseniz hiçbir farkiniz kalmaz. yine de dedigim gibi, forum sizin. siz ne derseniz o olur:)

bu sekilde yapmaya devam ederseniz, bütün üyeleri de küstürmüs olacaksiniz diye de uyarayim sizi, hadsizlikse eğer bu simdiden kusura bakmayin.
ama bence üyeleri memnun etmek yerine, ilkeli bir durus sergilemekte ve hakedene hakini vermekte fayda var diye düsünüyorum.
diger haksiz uygulamalar yapan forumlardan böyle devam ederseniz hiçbir farkiniz kalmaz. yine de dedigim gibi, forum sizin. siz ne derseniz o olur:)

Forum benim değil aksine üyelerin... :)
Elbetteki hakkı ve adaleti gözeteceğiz.
Lakin şöyle bir şey var biz hak edene hakkını vermekten geri durmayız, yani aktif olan hiç bir arkadaşı göz ardı etmeyiz. Harcanan hiç bir emeği görmezden gelmeyiz. Hatta tüm kapıları maddi manevi açarız...
Bunun yanında renklerin bir anlamı olmadığınıda göstermiş olmak istiyorum.
Bir çok üye rank renk için yazar. Forumu boş konulara boğar mesaj kasmak için yazarda yazar. Diyorum ki hiç böyle bişey yapmasın. Uğruna bukadar boş çaba göstereceği zamanı faydalı bişeye harcasın. Ben ona istediği rengi veririm. Adam eklediği yazıyı kendi okumuyor, günde yüz konu foruma ekliyor, açıkçası böylelerinin önün egeçmek için yaparım bunu.

BEnim en çok dert yandığım konu yönetimlerin kendine yakın olanları ihya etmesiydi hep. İnşallah ben böyle bir yanlışa düşmem. Zira şuan burada bana yakın olmayan yok. O yüzden rahatım :) Yakın olmayıp emek sarfedip emeğinin karşılığını almayan olursa ozaman yakamdan tutup silkeleyin beni zira ben eleştiriye değer veren biriyim. Açıktan yada özelden istediğiniz yerden hepiniz bunu yapabilirsiniz.
Zamanında forumlar daha kaliteli olsun diye yapıcı eleştiriler yaptığımda herkes bana hep eleştiriyorsun diyorlardı, sizde hep yanlış yapmayın kardeşim.
Benim diğer forumlarda alakamda yok benzeri bir yönetim anlayışımda yok.
Bu forum benim nezdinde hiçbirinşzden değerli değil. Bir forum için hiçbirinizi kırmam.
İlkesellik çok ayrı bişey.
Benim demek istediğim kişi diyorsa ben bunu yapacam bana şu lazım der ben ıiona çalışması için her kapıyı açarım. Yeterki o istediğini yapsın. Forumlar bizim Her birimizin kendimi ifade ettiği alanlardır. Bir nevi hayatımızın bir parçası.
Hayatınızın bir parçası olan bir şeyde niye müdahale hakkı sadece benim olsun ki, kendinizde bu hakka sahip olun diyorum..
Yoksa ilkeli bir duruş ve halkedene hakkını vermekten yana sıkıntım yok.
Görmediklerimi yanlışlarımı bana hatırlatma sorumluluğu dostlarım arkadaşlarım kardeşlerim olarak sizindir. :)

EBKSX2.jpg
İyiki dogmus ve iyiki hayatimin bir evresinde ruhuma dokunmussun. Tesekkur ederim. :pst:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
cem adrian

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Imtihanim intikama dönüştüğünde o zaman hazırlarının bakalım..

Neden şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri