Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Ve Dönüp Dedim Ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı düşünmek zorunda değiliz.
Ama birbirimizi anlamaya çalışmak, birbirimize saygı duymak zorundayız.
En asgarisi tahammül mecburiyetir.

O yüzden sizinle aynı düşünmeyen insanlarla bağı koparmak yerine, farklı düşüncelerle sürekli birbirine bişeyler katarak yol almak için daha da yakınlaşın...

Ve sana söylüyorum; gidecek hiçbir yol yok. Her şey bu anda… Bütün var oluş, bu anda toplanmıştır. Bu anın içine sığar. Bütün var oluş, yaşadığın anda akmaktadır. Hepsi bu.

Osho

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Dönüp dedim ki kin dolu intikam almak her türlü elimde ama sizin gibi olmayacağım...
Rabbime hamdolsun bu aşırı duygusallık ve merhameti ihsan eylemiş bana..
Varsın tek başıma son nefesimi vereyim.
Ruzi mahşerde hepinizle görüşeceğiz...

Yüce Allah Sevdiği Kuluna Dert Verir Kardeşim.
Kulunu Cennet hazırlar,soğutur değersiz dünyadan.
Bırak gören seni kınasın günahını alsın,
Rabbin Seni Seviyor ya,
Sen Rahmanın Sevdiği kadarsın.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Hayatımda sildiğim ve zulüm gördüğüm tüm insanlığa yalnız dünyamdan seslenerek dedim ki elbette ahirette bulaşacağız o gün azabı ile bekleyin bakalım !...

Dönüp dedimki sizin gibi imtihanım olan dünya da inadına varım ve savasacam sizinle ömrüm sizden intikam almakla geçecek !...

Herkes uyuyor sen neden ayaktasın bence sende duygularınla muallaktasın 😌

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri