Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Hava Tahmini Uzun Vadeli Tahminler(7 Günlük)

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
14.11.2020
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz (Sinop hariç) ile Çanakkale’nin iç, Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak, Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

15.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz kıyıları, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Afyonkarahisar, Konya, Karaman, Giresun, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Mardin çevreleri ve Çanakkale’nin iç kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

16.11.2020
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Sinop ve Şanlıurfa çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlarının Doğu Anadolu’nu güneydoğusunun yüksek kesimlerinde karlaraşık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

17.11.2020
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz Bölgesi’nin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Sinop çevreleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlarının Doğu Anadolu’nu güneydoğusunun yüksek kesimlerinde karlaraşık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

18.11.2020
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimleri, Sinop çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimleri, İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

19.11.2020
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu ile Muğla, Balıkesir çevreleri ile Çanakkale’nin iç kesimleri sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

20.11.2020
Ülkemizin güney ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Akdeniz ile Muğla çevreleri, Balıkesir’in kuzey kesimleri ile Çanakkale’nin iç kesimleri sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
20.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Muğla, Afyonkarahisar, Zonguldak, Tokat ve Ordu çevreleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kesimleri ve Kırklareli’nin kıyı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Antalya’nın doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde ve Batı Akdeniz’in yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara’nın güneyi ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

21.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz kıyıları, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Tokat çevreleri ile Kırklareli kıyıları, Çanakkale’nin iç kesimleri, Bursa ve Balıkesir’in kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

22.11.2020
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz’in parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tokat, Gümüşhane, Hakkari çevreleri ile Çanakkale’nin doğu, Balıkesir ve Bursa’nın kuzeyi ve Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

23.11.2020
Ülkemizin doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Hakkari’nin yüksek kesimlerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

24.11.2020
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyı kesimleri ile Sakarya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

25.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, ile Sakarya, Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

26.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında yer yer 1 ila 3 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
21.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz kıyıları, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ ve Sivas’ın doğu, Kırklareli’nin kıyı kesimleri ile Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) yer yer kuvvetli (60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

22.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Çanakkale ile Tekirdağ’ın doğusu, Yalova, Bolu, Karabük ve Tokat ile Ardahan çevreleinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Bolu, Karabük ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz’de kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) yer yer fırtına (70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

23.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz (Bayburt dışında) ile Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

24.11.2020
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

25.11.2020
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Amasya, Tokat, Gümüşhane ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yağmur ve sağanak Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

26.11.2020
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Ardahan, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

27.11.2020
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
22.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tokat ve Ardahan çevreleri ile Çanakkale ile Tekirdağ’ın doğu, Bursa’nın kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Trabzon ve Rize ile Artvin’in kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeybatı yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

23.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin yağmurlu, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

24.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Çanakkale ve Tekirdağ’ın doğu, Balıkesir ve Bursa’nın kuzey ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı tahmin ediliyor.

25.11.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Çanakkale ve Tekirdağ’ın doğu, Balıkesir ve Bursa’nın kuzey ilçelerinin yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

26.11.2020
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun güneyi ile Artvin, Hatay ve Şırnak çevrelerinin yağmur ve sağanak, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

27.11.2020
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

28.11.2020
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, güney ve doğu ile batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

Dolunay

FK Sorumlusu
MasterChef
Düşler ülkesinin deli kızı
Katılım
4 May 2020
Mesajlar
8,724
Tepkime puanı
16,302
Puanları
113
Memleket
Dünyada bir yerdeyim
Bu sene de kar görmek için daga çıkmayız umarım
Kar yağarken dışarıyı izleyip salep keyfi yapmak istiyorum
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
23.11.2020
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin’in kıyı kesimlerinin yağmurlu, Artvin’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

24.11.2020
Ülkemizin kuzey kesimleri ile Güney Ege kıyılarının parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri, Çanakkale ve Tekirdağ’ın doğu, Balıkesir ve Bursa’nın kuzey ilçeleri, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Kastamonu kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

25.11.2020
Ülkemizin kuzey, doğu ve güney kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Çanakkale ve Tekirdağ’ın doğu, Balıkesir ve Bursa’nın kuzey ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

26.11.2020
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize ve Hopa çevrelerinin yağmurlu, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

27.11.2020
Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

28.11.2020
Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu ile Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Elazığ çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

29.11.2020
Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının, mevsim normallerinin altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

Qasem

FK Üye
🌿🌼
Katılım
3 May 2020
Mesajlar
15,129
Çözümler
12
Tepkime puanı
40,114
Puanları
113
Konum
Avrupa
Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
Cinsiyet
Takım
lIr3ry
Bugün bi göl turu yaptım dağlar kar görmüş ve soğuk yavaş yavaş his ettiriyor usta. Dediğin gibi bugünde parçalı ve yoğun bulut kütlesi vardı
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
26.11.2020
Ülkemizin doğu kesimleri ile Güney ege ve Antalya çevrelerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun güneyi ile Rize, Artvin, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Van’ın güneyi, Artvin’in yüksek kesimleri ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

27.11.2020
Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Konya’nın güneyi, Karaman, Elazığ, Bitlis çevreleri ve Antalya’nın doğusunun yağmurlu, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi ve İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

28.11.2020
Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

29.11.2020
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkenin doğu kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

30.11.2020
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkenin doğu kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

01.12.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları ile Düzce çevreleri, Çanakkale’nin doğusu, Kırklareli ve Tekirdağ’ın doğusu ile Balıkesir’in güneyinin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

02.12.2020
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz ile Düzce çevreleri, Çanakkale’nin doğusu, Kırklareli ve Tekirdağ’ın doğusu ile Balıkesir’in güneyinin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında geçeceği tahmin ediliyor.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar