Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Hava Tahmini Uzun Vadeli Tahminler(7 Günlük)

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
27.09.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Balıkesir’in batı ilçeleri ve İstanbul çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.09.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz (Sinop hariç) ile İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Kütahya, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi ile Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
29.09.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı ile İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Denizli, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Çorum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
30.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
01.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
02.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz’in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
03.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının; ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
28.09.2022
Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege (Afyonkarahisar hariç), Batı Karadeniz, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Balıkesir’in batı kıyıları ile Bergema çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneyi ile Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
29.09.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz’in iç kesimleri ile İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Denizli ve Kütahya çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
30.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, Karadeniz, İç Ege ve Göller Yöresinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
01.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara ve Batı Karadeniz’in parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
02.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege ile Bursa, Bilecik, Sakarya, Bolu, Eskişehir, Çankırı ve Isparta çevreleri ile Ankara’nın batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
03.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, Akdeniz ile Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
04.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının; ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
30.09.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, Karadeniz, İç Ege ve Göller Yöresinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
01.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
02.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
03.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, iç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, iç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Çorum, Amasya ve Giresun çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
04.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
05.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
06.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Göller Yöresi, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Malatya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkların hafta sonunda artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
01.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
02.10.2022
Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Samsun. Amasya ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
03.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Mersin ve Adana çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
04.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Akdeniz ile Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
05.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi ve Karadeniz ile Sivas, Malatya, Erzincan, Tunceli ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
06.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu, Göller Yöresi, Orta ve Doğu Akdeniz ile Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
07.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz ile Kütahya, Afyonkarahisar, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının; güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
05.10.2022
Ülkemizin kuzey ,iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi (Eskişehir hariç) ile Afyonkarahisar, Isparta, Erzincan ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun’un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Tokat ve Yozgat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun kuzeyinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
06.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Sivas ve Kayseri hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
07.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
08.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Iğdır, Van ve Hakkari hariç) ile Kütahya, Afyonkarahisar, Adıyaman, G. Antep, Kilis, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
09.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
10.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Sakarya, Kocaeli ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
11.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının azalarak kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
06.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Sivas ve Kayseri hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Afyonkarahisar, Denizli, Adana, Mersin ve Gümüşhane çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Marmara ile Kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
07.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz (Kahramanmaraş hariç), İç Anadolu, Karadeniz, Erzincan, Erzurum, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Göller Yöresi, İç Anadolu’nun batısı ile Afyonkarahisar, Denizli, Bolu, Çankırı ve Çorum çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.
08.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Van ve Hakkari hariç), Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Karaman, Niğde, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Bayburt, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.
09.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
10.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tokat, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
11.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Tokat ve Artvin çevreleri ile Samsun’un doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
12.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının yağışla birlikte azalarak kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri altına düşeceği, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
07.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Karadeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Konya, Ankara’nın güney ilçeleri ile Antalya’nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.
08.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Sakarya, Bilecik, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.
09.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu ile Adıyaman, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Tokat, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
10.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Tokat, Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
11.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları ile Tokat, Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
12.10.2022
Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu ile Batı Karadeniz’in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
13.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Kütahya, Afyonkarahisar, Çankırı ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının yağışla birlikte azalarak kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri altına düşeceği, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
09.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Batman ve Siirt çevreleri ile Adana’nın kıyı kesimlerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın, Bayburt, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Siirt, Şırnak ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güney yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.
10.10.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Sivas, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
11.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
12.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve batı kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
13.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
14.10.2022
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
15.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, iç Ege, Batı ve Orta Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Muğla, Sivas ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Doğu kesimlerde azalacak hava sıcaklıklarının; hafta başında biraz artacağı, genellikle mevsim normalleri altında, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
12.10.2022
Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kütahya, Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
13.10.2022
Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Osmaniye, Hatay, Bolu, Sinop, Ardahan, Bingöl, Muş, Bitlis ve Diyarbakır çevreleri ile Adana ve Mersin’in kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
14.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Zonguldak ve Ordu çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
15.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Muş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
16.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Muş ve Bitlis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
17.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu’nun Kuzey ve batısı ile Muş, Bitlis, Van, Diyarbakır ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
18.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun batısı, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Niğde, Kayseri, Sivas, Tokat ve Adıyaman çevreleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklığında Cuma gününe kadar önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
19.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Sakarya, Antalya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Ordu, Tokat ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın: Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
20.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadeniz bölge geneli ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın: Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
21.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Sinop ve Tokat çevreleri ile Kastamonu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.
22.10.2022
Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Bingöl ve Şanlıurfa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
23.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
25.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
20.10.2022
Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu (Hakkari ve Şırnak hariç) ile Afyonkarahisar, Denizli, G. Antep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun’un doğusu, Ordu ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın: Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
21.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Mersin, Hatay, Bartın, Kastamonu kıyıları, Sinop, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Yozgat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
22.10.2022
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
23.10.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Amasya, Tokat, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.10.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
25.10.2022
Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmurlu ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
26.10.2022
Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Güneydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Genellikle mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği, Pazar gününden itibaren tekrar artarak mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.
 

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
25.10.2022
Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize’nin doğu ilçeleri ile Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
26.10.2022
Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Bartın ve Sinop çevreleri ile Kastamonu kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
27.10.2022
Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları, Artvin, Ardahan Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Van’ın güney ve doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
28.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul ve Kırklareli kıyıları ile Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
29.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul ve Kırklareli kıyıları ile Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
30.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli kıyıları ile Ordu ve Giresun çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
31.10.2022
Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI
Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında, batı bölgelerde yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar