Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Uslanmış Gönlūn

Hayatın seni kırıp geçirdiği yerden filizleniyorsun. O an, o saat değil ama üzerinden biraz zaman geçince anlıyorsun, yaşadığın acıların sana öğrettiği çok büyük şeyler var
 
Kendini güzelleştirmeyen başkasındaki güzellikleri soldurur. Hâlinden memnun olmayan, başkaları da mutsuz olsun ister. Kendiyle barışık olmayan, başkasının içindeki neşeyi usandırır. İnsan kalbini kollamalı hem kendine hem başkasına iyi gelmeyi öğrenmeli
 
Bazı hatalar yapılmalı, bazı pişmanlıklar yaşanmalı, bazı insanlarla aran açılmalı, bazı yollar ve kapılar kapanmalı çünkü hayat daralmadan genişlemez, yol tıkanmadan açılmaz, bazı şeyler kalpte ağırlaşmadan dinmez, hüzün duymadan huzur bulunmaz.
 
İnsanın saf duygularını, çıkarsız hislerini, sabrını, sadakatini kendini sürekli tüketen ve değersizleştiren biri için harcaması, büyük bir kalp körlüğüdür. Bunu fark etmek için geri dönülmez yollara girmeye gerek yok, karşısındakine değer vermeyen insanlar asla değişmez.
 
Duygusal zekâsı yüksek biriyle sohbet etmenin verdiği his. O hisle kalp ve ruh dinginleşir, bakış berraklaşır. İnsan, derinlerdeki mânâları keşfetmişçesine bilge ve kendini hiç olmadığı kadar iyi hisseder. Hissiyatı derin biriyle sohbet etmek, ruhun en büyük ihtiyacıdır.
 
Araya soğukluk eken insanların sıcaklık beklemesi ne garip. Hiç merhabası gelmez, hiç merak etmez ama kendi hayatında bir şey olduğunda unutulduğu gerekçesiyle sitem etme hakkını kendinde görür. Sitem vefalı olanın hakkıdır, o da sitem etmeyi değil, sükutu seçer.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri