Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tütün Yasağı (1 Görüntüleyen)

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Puan 113
Çözümler 0
YarenYaren is verified member.
ol)))
Tütün satış yasağı bugün başladı - Yeni Kocaeli Gazetesi

Tütün satış yasağı bugün başladı

Sigara kağıtlarına tütün doldurulup ardından poşetlenerek satılmasına yasak getirildi.

Sigara kağıdına ve makarona tütün doldurup satmak bugün (1 Temmuz) itibariyle yasak.
Ticari amaçla makaron veya yaprak sigara kâğıdını, içine kıyılmış tütün, parçalanmış tütün ya da tütün harici herhangi bir madde doldurulmuş olarak satanlar,
satışa arz edenler, bulunduran ve nakledenlere yönelik cezai uygulama bugün yürürlüğe giriyor.
Yasa gereği bu türde satış yapanlar 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak..

Forumkalemi püfpüfçüleri,ne düşünüyorsunuz bu konuda?

:ska:

Sigara çok pahalı olduğu için genelde tütün dolduruyor herkes. Inş içimi azaltacak bi adım olur.

Okadar saçma bir karar ki, bir zamanlar tekel her yerde kendi üretirdi şimdi ithal ediyor...
Binlerce insan bu işten para kazanıyor. Madem sıgarayı yasaklamayacaksın, içinde yoğun nikotin bulunan hazır sigaradan daha az zararlı olan tütünü yasaklamak birilerinin tekeline su taşımaktan başka bişey değildir.
Oysa sigaraya bir yasak getirilmemişken tütüne yasak koymak, iş kapısı ardı ardına kapanan orta ve alt sınıf için devlet tarafından atılan bir kazık daha....

Sigara çok pahalı olduğu için genelde tütün dolduruyor herkes. Inş içimi azaltacak bi adım olur.

İçen insan için yasak çok mu önemli?
Sıgara serbest ama tütün yasak...
Tekel vergi dışı, kayıt dışı satışı önlemek, halkı daha çok kazıklamak için, 3 kuruş olan sığarayı 15 TL den alsınlar diye getirilmiş bir yasak...

Halkın cebindeki parayı nasıl alırım diye akılda kırk tilki dolaşan bir zihniyetin ürünü...

Bu konuda feci doluyum bayramlık ağzımı hiç açmayayım iş)))

ben sarılmış tütün alıyorum.. alamazsam insan öldürürüm ? açık açık diyim gelsin devlet beni alsın

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri