Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Türkiye Günlük Koronavirus Tablosu (3 Izleyici)

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
Puan 113
Çözümler 5
EfuL!mEfuL!m is verified member.
Normalleşme sürecinin virüs üzerindeki etkisi ne olacak bir aç güne belli olur, şuan iyi gidiyor gibi görünüyor

Bu sonuçlar bayram karantinasının sonuçları gibi,yeni bir dalga gelmezse bu iş bitiyor gibi hayırlısıyla..

Ben 14 gün kuluçka dönemini yani 15 Haziran sonrası verilerini bekliyorum şayet verilerde yükselme olmazsa biz sosyal mesafeyi evet koruduk ve böyle yaşamaya alıştık deyip derin bir oh çekebiliriz diye düşünüyorum ..

Ya bu biraz şey gibi olmadı mı ,hani bu testte vakalar çıkıyorya. hasta olmayıp taşıyanlar da var bunun içinde de mi.? Yani grip testi yapsalar falanca vaka sayısı deseler daha çok çıkar bu da onun gibi galiba her taşıyan hastalık geçirmiyor, burdaki telaş bulaştırmasında tabi..
Koca ikinci bir salgının bize pek uğramayacagını söylüyor kişisel fikri çevresindeki sosyal mesafeyi baz alarak ama bence daha fazlası olacak benim çevremde bunu görüyorum.. Yasakların bitmesi ferahlık getirse de erken oldu hayırlısı..

Son düzenleme:
Sadece şikayeti olanlara test yapıldığı için sonuç vahim Fatih ,senin dediğin gibi değil yani,öyle test yapılsa vaka sayısı çok daha fazla olabilir.
Ki bu sayıların içinde tekrar testler de var.

Bunlar sadece şikayet üzerineyse durum cidden vahim.. Bir de bir şikayet ile pozitif çıkan sonuçun çevresi araştırılıp testi pozitif çıkanları var.. Ooo sağlıkcıların işi zor kümelenmiş veba zinciri çözülmez bu kolay kolay Allah kerim

Bugün de değişen bişey yok yani :(

Yarın vaka sayısının artışını bekliyorum.
Yüzlerce asker test oldu bugün, yarına ya da ne zmn açıklanırsa o testler yükselecektir tahminimce.

Aritmetik sayılar sanki biri hergün tabloyu karalıyor gibi geliyor sadece bana mı inanadırıcı gelmiyor acaba :kahve:

Testler 6 saat içinde çıkıyor,antikor testleri yarım saat bile sürmüyor,yani sabahtan alındıysa günün tablosunda yer alır.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri