TR Haberler Türkiye Günlük Koronavirus Tablosu (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı EfuL!m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
Ben 14 gün kuluçka dönemini yani 15 Haziran sonrası verilerini bekliyorum şayet verilerde yükselme olmazsa biz sosyal mesafeyi evet koruduk ve böyle yaşamaya alıştık deyip derin bir oh çekebiliriz diye düşünüyorum ..

Ya bu biraz şey gibi olmadı mı ,hani bu testte vakalar çıkıyorya. hasta olmayıp taşıyanlar da var bunun içinde de mi.? Yani grip testi yapsalar falanca vaka sayısı deseler daha çok çıkar bu da onun gibi galiba her taşıyan hastalık geçirmiyor, burdaki telaş bulaştırmasında tabi..
Koca ikinci bir salgının bize pek uğramayacagını söylüyor kişisel fikri çevresindeki sosyal mesafeyi baz alarak ama bence daha fazlası olacak benim çevremde bunu görüyorum.. Yasakların bitmesi ferahlık getirse de erken oldu hayırlısı..

Son düzenleme:
Sadece şikayeti olanlara test yapıldığı için sonuç vahim Fatih ,senin dediğin gibi değil yani,öyle test yapılsa vaka sayısı çok daha fazla olabilir.
Ki bu sayıların içinde tekrar testler de var.

Bunlar sadece şikayet üzerineyse durum cidden vahim.. Bir de bir şikayet ile pozitif çıkan sonuçun çevresi araştırılıp testi pozitif çıkanları var.. Ooo sağlıkcıların işi zor kümelenmiş veba zinciri çözülmez bu kolay kolay Allah kerim

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri