- Web sitesi
- forumkalemi.com
Başlıktan da anladığınız üzere ,bu başlık altında günlük ,haftalık ve aylık yaptığımız sosyal ve kültürel ya da sanatsal çalışmaları birbirimizle paylaşıp birbirimize örnek ya da birbirimizi bu tür çalışmalara teşvik edelim.
Hayatınızı monotonluktan kurtarıp sosyal olduğunuz oranda duyarlı ve hayattan tat alan bir insan olursunuz....
Evet şimdi ilk ben başlayayım.
Koronadan kaynaklı tüm toplu kitap okuma, ders ve eğitim çalışmalarımızı durdurduk...
Onlar başlayınca tek tek sıralayacağım.
Şuan yaptıklarımız;
~ Hafta 3 kez zom üzerinden kitap değerlendirme, vahyi anlama ve hayatı yorumlama bağlamında üç çalışmamız sürüyor.
Çok eğleniyoruz aslında, eğlenirken öğreniyoruz...
~ Bu hafta sonu Awa Masi denen bir yayla, şerafeddin dağlarına çıkıp balık yakalayıp kamp kuracaz ve iş arkadaşlarımla gün ve gündeme dair iki oturum yapıcaz. Hem gezi hem de eğitim faaliyeti.
~ Bu haftaki bilim atölyemizin konusu çöplerin doğaya zarar vermemesi için ne yapmalıyız adlı bir çalışma olacak bakalım bücürler ortaya ne koyacak...
Onun dışında Korona şimdilik hayatı kıstladı. Bişey yapamıyoruz.
Evet Sizde durum ne arkadaşlar?
Hayatınızı monotonluktan kurtarıp sosyal olduğunuz oranda duyarlı ve hayattan tat alan bir insan olursunuz....
Evet şimdi ilk ben başlayayım.
Koronadan kaynaklı tüm toplu kitap okuma, ders ve eğitim çalışmalarımızı durdurduk...
Onlar başlayınca tek tek sıralayacağım.
Şuan yaptıklarımız;
~ Hafta 3 kez zom üzerinden kitap değerlendirme, vahyi anlama ve hayatı yorumlama bağlamında üç çalışmamız sürüyor.
Çok eğleniyoruz aslında, eğlenirken öğreniyoruz...
~ Bu hafta sonu Awa Masi denen bir yayla, şerafeddin dağlarına çıkıp balık yakalayıp kamp kuracaz ve iş arkadaşlarımla gün ve gündeme dair iki oturum yapıcaz. Hem gezi hem de eğitim faaliyeti.
~ Bu haftaki bilim atölyemizin konusu çöplerin doğaya zarar vermemesi için ne yapmalıyız adlı bir çalışma olacak bakalım bücürler ortaya ne koyacak...
Onun dışında Korona şimdilik hayatı kıstladı. Bişey yapamıyoruz.
Evet Sizde durum ne arkadaşlar?