Dikkatimi çeken doktorlardan biriydi şaşkınım

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dikkatimi çeken doktorlardan biriydi şaşkınım

"2024'te satılan otomobillerin %40'ı engelli vergi indirimiyle satıldı."
Arabaya öyle yüksek ÖTV koyarsanız olacağı budur tabiki..
Piyasa fiyatı 2 milyon lira olan arabanın engelli indirimli hali 800 bin lira imiş.. Arada 1 milyon 200 bin lira oynuyor. Nerdeyse 2,5 tane alıyorsun aynı arabadan.
Böyle vergi mi olur lan?!
Nadiren de olsa bazen sana katılıyorumUluslararası ceza mahkemesinden bir komik karar daha . Sizler bu canileri besleyen onları koruyan kişiler değil misiniz ?
Alçak herifler
Kimsenin bana katılmasına ihtiyacım yok , bunu belirtmene de gerek yok düşünceni söyleyip geçebilirsinNadiren de olsa bazen sana katılıyorum
Sakin ol şampiyon bunu daha önce de yazmıştım gülüp gecmistin yaşlanıyormusun senKimsenin bana katılmasına ihtiyacım yok , bunu belirtmene de gerek yok düşünceni söyleyip geçebilirsin
Sakin ol şampiyon bunu daha önce de yazmıştım gülüp gecmistin yaşlanıyormusun sen![]()
Daha öncede aynı tepkiyi almıştın , üslubuna dikkat edersen sevinirim , bir adım var , arkadaşlarına şampiyon falan diye bilirsin ama o kişi emin ol ben değilim , üslup ve hitabına dikkat edersen sevinirim.
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Editör Yönetim Odası | 4 32 | ||
|
30%
|
Bunları Biliyor musunuz? | 3 428 | ||
|
30%
|
FK Forumdan Haberler | 27 4171 | ||
|
30%
|
Düşünen Kalemler |
Yorumlayalım!
A haber aymazlığında son nokta!
|
0 323 | |
|
30%
|
Gazete Manşetleri | 0 454 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.