Dikkatimi çeken doktorlardan biriydi şaşkınım

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dikkatimi çeken doktorlardan biriydi şaşkınım
"2024'te satılan otomobillerin %40'ı engelli vergi indirimiyle satıldı."
Arabaya öyle yüksek ÖTV koyarsanız olacağı budur tabiki..
Piyasa fiyatı 2 milyon lira olan arabanın engelli indirimli hali 800 bin lira imiş.. Arada 1 milyon 200 bin lira oynuyor. Nerdeyse 2,5 tane alıyorsun aynı arabadan.
Böyle vergi mi olur lan?!
Nadiren de olsa bazen sana katılıyorumUluslararası ceza mahkemesinden bir komik karar daha . Sizler bu canileri besleyen onları koruyan kişiler değil misiniz ?
Alçak herifler
Kimsenin bana katılmasına ihtiyacım yok , bunu belirtmene de gerek yok düşünceni söyleyip geçebilirsinNadiren de olsa bazen sana katılıyorum
Sakin ol şampiyon bunu daha önce de yazmıştım gülüp gecmistin yaşlanıyormusun senKimsenin bana katılmasına ihtiyacım yok , bunu belirtmene de gerek yok düşünceni söyleyip geçebilirsin
Sakin ol şampiyon bunu daha önce de yazmıştım gülüp gecmistin yaşlanıyormusun sen![]()
Daha öncede aynı tepkiyi almıştın , üslubuna dikkat edersen sevinirim , bir adım var , arkadaşlarına şampiyon falan diye bilirsin ama o kişi emin ol ben değilim , üslup ve hitabına dikkat edersen sevinirim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.