Güncel Sosyal Haber (3 Izleyici)

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, seçim nedeniyle 15 Mayıs tarihinde eğitim öğretime ara verildiğini açıkladı.

Özer, "Okulları sağlıklı bir şekilde bir sonraki güne hazırlamak için seçimin ertesi günü bir gün eğitime ara vereceğiz." şeklinde konuştu. Öğretmenler de idari izinli sayılacak.

Eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve eski CHP Milletvekili Kemal Derviş (74) yaşında hayatını kaybetti.

CHP milletvekili İbrahim Kaboğlu,
France 24’e konuştu:
HDP, bizim açık olarak söylemediğimiz ortağımız. Biz bu partiyle önümüzdeki dönemde insan hakları ve demokrasi konusunda çalışacağız

@Dil-figar, bugün burada hdp li alevi biriyle aramızda diyalog geçti. Abi neden sandığa gelmedin dedi.
Barış hepsi aynı, sitemin dişlisi, biri gider diğeri gelir. Sadece dişliler yenileniyor. Sistem değişecekse geleyim ama sadece değişecek hükümetse gelmeye gerek yok. Gelseydim de bu denklemde oyum Erdoğanın
Kılıçdaroğlu Alevi diye mi oy vermiyorsunuz deyince şok oldum.
Barış bölücü, kötü niyetli, ayrıştırıcı ve sizin gibi düşünmeyeni öteki kabul eden sizsiniz dedim. Bana ne sizin dininizden mezhebinizden.
Seni sevmiyorum, alevi olduğun için yada hdp li olduğun için değil pkk savunucusu o yüzden seni sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum. Ben ne sunniyim ne Şii ne mezhebin amelde ne ittikatta yok. Bizi öteki kılan sizsiniz.

Adam diyorki benim gibi düşünmeyen herkes benim düşmanımdır...

Pkk nin tamamı, hdp nin de %30 u bu şekilde düşünüyorken bunlarla mı temel hak ve özgürlükler masaya yatırılacak :)

Kemal Kılıçdaroğlu: "Bütün vatandaşlarıma ilan ediyorum. Ben terör örgütleriyle hiç masaya oturmadım, bundan sonra da oturmayacağım.

Bizde inandık fkhaha8
Bay bay Kemal'in son çırpınışları 😀

@AsyA onlardan her şey beklenir bizim ilçenin bazı köylerinde muhtarlarına seçmenlerinizi ikna edin bize oy vermezseniz seçimden sonra hiç bir şekilde hizmet yapmayacağız demişler

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri