Vera
Yeni Üye
Alişan Kapaklıkaya kitaplarını okuyorum ,yeri gelince videolarını izliyorum o kadar bizden biri ki ,kendi de öğretmen ve öğrencileriyle iletişimi süper ,ona hep mektup yazıp dertlerini anlatmışlar insanlar ne acılar çekiyor ,neler yaşıyorlar o herkese yardımcı olmaya çalışmış böyle öğretmenler lazım bizlere ,hep ön planda olan öğrenciler ilgi görüyor geri planda kalanlar ise malum ,öğretmenler daha anlayışlı olmalı öğrencilerine karşıHikaye Şu :
ilkokul öğrencisiydim. soğuk bir kış günü, önlüğün üstüne giyecek montum yok. sınıfa girdiğimde öğretmenim herkesin içinde 'sana mont alalım mı' deyince, ben 'var öğretmenim, ıslaktı giyemedim' dedim.
O gün öğrendim şey;
İnsanlar iyilik yaptığını zannederken yürek burkabilir'di...
Maalesef bilinçli yada bilinçsiz insanlar bunu hep yapar... Lütfen bir davranıştan önce iyi tartıp biçiniz...
Sınıfta gürültü yapan öğrencilerini uyarmak yerine Lamba kardeş dersimizin engellediğinin farkında mısın demiş
Öğretmen olarak aslında çok sorumluluk düşüyor onlara suçlamak en kolayı keşke bir e öğrencilerinin derinlerine ine bilseler eminim bunu yapanlarda vardır?