Güncel Soru-Cevap ve Meteorolojik Sohbet (2 Izleyici)

• Kullanıcı ZARiP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Geneli Hava Tahminleri
Bu arada meteoroloji bilimi cemreyi kabul etmez.
Cemre düştü hocam neden hala soğuk var kış neden geri geldi sorularını soran olursa @SiyahSancaktaR hocama duble adana ısmarlamak zorunda olacak haberiniz olsun.
Meteoroloji bilimi cinle şeytanla uğraşmaz, Türk Altay zamanındaki bir batıl inançtır bu.
Daha bilimsel açıklama isteyen arkadaş olursa yapalım yine de akıllarda soru kalmasın :gls:

@ZARiP, cezana hayran kaldım takdire şayan hoca muhterem seni destekliyorum :)
Cemre konusu tartışılmalı bence de bilimsel gerek bilinen olarak ayrıca..
Kendimi düşünmüyorum yanlış anlayabilirsiniz :)

@ZARiP, açıklama adanaya bağlı değilse, ben merak ettim demek istiyorum :)
Adanaya bağlıysa bir gönüllü bekleyelim :D

Türk ve Altay halk kültüründe ve mitolojisinde İmre (İmere veya Emire) adı verilen cinin neden olduğuna inanılır. İlkbaharda görünüp titrek ışıklar saçarak göğe yükselir. Sonra buzulların üzerine düşerek onları eritir.
Bu arada Altayların bir kısmı geleneksel inançları olan Şamanizme bağlıyken bir kısmı Ortodoks'tur. 1904 yılında, Rus yayılmacılığına tepki olarak Ak Ceng veya Burhanizm denilen bir dinsel hareket de gelişmiştir. Altay halkı için Tibet Budizmi ve Şamanizm önemli inançlardır.

Pazartesine genel olarak sakin bir havayla başlayacağız. Kıyı Ege ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde ara ara yağmur olabilir. İstanbul sabah çok bulutlu, öğlen bulutlar gidiyor. Güneş var. Salı lodos kendini hissettirecek ve yağış getirecek. Çrş/Prş soğuk hava geliyor...

Kışlıkları kaldırmayın. Kış henüz bitmedi. Örneğin, İstanbul'da Salı günü ile Perşembe günü arasında 12/14 derece sıcaklık farkı bekliyoruz. Pazartesi/Salı ılık havaya aldanmayın, şimdiden uyarayımda hasta olursunuz dikkat edin...

Yarın (Pazartesi) yurtta ılık bir gün olacak.
Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Tokat, akşam güney ege-göller yöresi-Akdeniz ve Güneydoğu-Antep'e kadar olan bölümde yerel yağışlar görülebilir.

Salı günü hava yurtta yine ılık batı, güney bölgelerimizde yağışlar etkili olacak yer yer kuvvetli ve yerel konvektif aktiviteler yaşanabilir.
Yurdun iç ve doğu kesimlerinde de yer yer orta kuvvette yağış görülecek.
Çarşamba ve sonrası önümüzdeki günlerde...

İstanbul'da perşembeden itibaren hissedilir derece soğuyacak montları çıkartın.

FMCi5ChX0AUuyFv

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri