Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onlarda normal olmayabilir fakat bizim ülkemizde bilhassa doğu kesimlerinde çok normal görüntüler. Hatta evleri aşan kar kütleleri ile mücadele veriyorlar.Baksanıza şuna, insan şaşırarak izliyor;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bugün 15:00 civarı Büyükçekmece tarafına geçtim fakat haberlerden bihaber olduğumdan gündüz vakti aniden bastıran sisi “ileride yangın var sanırım” diye korktuğumu söyledim.Bu akşam ve özellikle gece Güney Marmara-Trakya-İstanbul yer yer sisli.
Aslında son sorunuzu şöyle cevaplasam daha doğru söylemiş olabilirim, bir çok sis çeşiti vardır ve bu günlerde oluşan sis çeşitinin tanımı şöyle, atmosferde ters ilişki dediğimimiz sıcak-soğuk çatışır, şehir soğuktur, yükseklik artarsa sıcaklık artar, soğuma çiğ noktasıda indiği zaman sis oluşmaya başlar. Genelde pus ile (10km-1km) başlar sonrasında sis (1000m ve aşağısı) oluşur.Bugün 15:00 civarı Büyükçekmece tarafına geçtim fakat haberlerden bihaber olduğumdan gündüz vakti aniden bastıran sisi “ileride yangın var sanırım” diye korktuğumu söyledim.
Evet İstanbul sabahları ve geceleri puslu ve sisli olur bilhassa boğazda büyüyen birey olarak alışkınım. Lakin bu sis alışıldıktan farklı gündüzün ortasında önümüzü göremedik dörtlü yaktık.
@ZARiP hocam yaşanılan sis durumu ani sıcaklık düşüşümüdür?
Maalesef ki maalesef ocak ayı için güzel yağışlar var demek isterdim ki şuan hiçbir sistem gözükmüyor.@ZARiP, hocam bu soğukluk deniz ve göller üzerinde yoğun sanırım zira Büyükçekmece gölü civarında yoğunluk vardı orayı geçince günlük gülistanlık oldu. Tam da beni ürküten can alıcı noktası oldu.
Ocak ayındayız ve ben evimde gündüzleri hatta bazen gece yarısından sonra kombiyi kapatıyorum. Bu kış yaşadığım kışlara asla benzemiyor.
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
İlgilenildi | 0 12 | ||
|
46%
|
FK Soru / Cevap alanı | 0 873 | ||
|
46%
|
Web Sitesi Tanıtım | 0 128 | ||
|
43%
|
Türkiye Geneli Hava Tahminleri |
Meteoroloji
Meteorolojik En'ler
|
89 9611 | |
|
43%
|
Türkiye Geneli Hava Tahminleri |
Meteoroloji
Zirai Meteorolojik Uyarı!
|
23 2007 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.