Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Soru-Cevap ve Meteorolojik Sohbet

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@✿£fuL!m✿, bu sektörede adım atmayı planlıyorsan tebrik ederim değerli muhterem saygılar :D
@ZARiPZARiP is verified member. hocam muhterem şahsen ilgi alanıma çok girmeyen bir mecra lanetten bakardım ama seni tanıdıktan sonra zevkle takip etmeye başladım. :)
Edebî şiir gibi bu kadar güzel akıcı tatlı işini severek anlatılır yürekten tebrik ediyorum seni iyi ki varsın :)
Bazen sesli sunmani mümkün se eğer istirham ediyorum ayrıca :)

@ZARiPZARiP is verified member., hocam suan İstanbul için naklen hava durumunu bildiriyorum fkklas0
Hava 14 derece an itibariyle ılık lodos hakim kombi yi sabah kapattım söyleyeceklerim bu kadar fkgul8
Ekli dosyayı görüntüle 1132

Bugün mak. 16° ye kadar çıkar hocam.
Perşmebe gün de 17° ye kadar çıkacak olup, cumadan itibaren sağanak yağışla birlikte 14-15° yi maksimum, minimum ise 8-12° değişir.
Ayrınca, lütfen telefonunuzun hava durumu uygulaması değil de daha sağlıklı, kendi arkadaşlarımızın, yerli uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim :gls:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

@ZARiPZARiP is verified member., Bir evvel ki mobil cihazıma indirmiştim hocam yeni edindiğime indirmemişim hemen indireyim fkevet1
Birde 15 Ocak Kartepe hava tahminleri bellimi hocam.

@✿£fuL!m✿, bu sektörede adım atmayı planlıyorsan tebrik ederim değerli muhterem saygılar :D
@ZARiPZARiP is verified member. hocam muhterem şahsen ilgi alanıma çok girmeyen bir mecra lanetten bakardım ama seni tanıdıktan sonra zevkle takip etmeye başladım. :)
Edebî şiir gibi bu kadar güzel akıcı tatlı işini severek anlatılır yürekten tebrik ediyorum seni iyi ki varsın :)
Bazen sesli sunmani mümkün se eğer istirham ediyorum ayrıca :)
Est. hocam dilimizin döndüğünce bildiklerimizi yazıyoruz, tahmin sonuçta tutar tutmaz ama mesleğimizi sevdiğimiz için en güzelini icra etmeye gayret gösteriyoruz.
Özel bir tahmin isterseniz onu sesli anlatmaya çalışalım :gls:

@ZARiPZARiP is verified member., Bir evvel ki mobil cihazıma indirmiştim hocam yeni edindiğime indirmemişim hemen indireyim fkevet1
Birde 15 Ocak Kartepe hava tahminleri bellimi hocam.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Bölgesel Tahmin Merkezi olarak 7 günün üzerinde tahmin yapmıyoruz ki şahsım ve hocalarımızın, analiz şubemizin aktardığı bilgiler doğrultusunda 4ncü günden sonra kararlı/kararsız hava farketmez, değişkenlik gösterme olasılığı çok yüksek.
Şimdilik aylık haritadan o lokasyona bakayım ama 5-6 gün kala tekrar beni etiketleyerek sorarsanız daha sağlıklı ve daha yerinde tahmin yapabilirim.
Bu arada kayak merkezi mi, merkez Kartepe mi hocam?

Yüksekten düşüğe doğru:

İKİZDERE/OVİT
İkizdere - Rize
140
İSPİR/ULUTAŞ
İspir - Erzurum
124
BAHÇESARAY/KARABET TEPESİ
Bahçesaray - Van
109
PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ
Palandöken - Erzurum
106
ÇAMLIHEMŞİN/YUKARI KAVRUN YAYLASI
Çamlıhemşin - Rize
101
KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ
Merkez - Bolu
85
İKİZDERE/ÇAĞRANKAYA YAYLASI
İkizdere - Rize
79
HAKKARİ KAYAK MERKEZİ
Merkez - Hakkari
76
BİTLİS
Merkez - Bitlis
70
BİNGÖL/HESAREK KAYAK MERKEZİ
Merkez - Bingöl
55
ZİGANA KAYAK MERKEZİ
Torul - Gümüşhane
50
ZARA/SÖĞÜTLÜ KÖYÜ
Zara - Sivas
49
AŞKALE/KOP DAĞI
Aşkale - Erzurum
49
KARTEPE KAYAK MERKEZİ
Kartepe - Kocaeli
48
BAYBURT/YAYLALAR KÖYÜ
Merkez - Bayburt
48
TOMARZA/ARSLANTAŞ KÖYÜ
Tomarza - Kayseri
47
ŞAVŞAT/YAVUZKÖY
Şavşat - Artvin
47
ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ
Osmangazi - Bursa
45
ÇAYKARA/LUSTRA YAYLASI
Çaykara - Trabzon
43
TATVAN/NEMRUT KAYAK MERKEZİ
Tatvan - Bitlis
40
ÇAMBAŞI KAYAK MERKEZİ
Kabadüz - Ordu
40
KONAKLI KAYAK MERKEZİ
Palandöken - Erzurum
40
ARTVİN/MERSİVAN KAYAK MERKEZİ
Merkez - Artvin
40
MAÇKA/HAMSİKÖY
Maçka - Trabzon
40

@ZARiPZARiP is verified member. hocam bana Ocak ve Şubat ayı Antalya / Kaş - Kalkan tahmini yağış listesi verebilirmisin. Villa yapmak için bir şirketle anlaşmaya oturacağım. Taş duvardan yapılacağı için dışarı işi. Ekip ayda kaç gün çalışır tahmini bir çalışma süresi çıkarmam lazım.
Sıcak soğuk önemli değil, aşağı yukarı tahmini bir yağış çizelgesi :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri