Arşiv Son Mesaj Kimin Olacak? (8 Izleyici)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde midem çok fena nasıl uyuyacam bilmiyorum

Sen var ya seni son mesaj bükücü seni :)

batıyor benim gözüm saman kaçmış gibi devrilirim bir kaç saat sonra kalkar gideriz gelir bir daha yatarız herhalde ?

benim midede yanıyor ya . çay sigara yağlı yiycekler bu adam öldürmez demi 4 senedir 5 senedir olur bu hep

oluyor çay sigara yapıyor özellikle bunu . yanma kazınma olayı. mide kanseri falan olsa çoktan nal dikerdim.. doktora bir kere sordum çiğneme hapı verdiydi.. afedersin hapı alsında monte etsin bir yerine.. çünkü hepsi aynı kafada aynı şeyi veriyor. ya ben bakılmasını istiyorum oysaki.. reflümüdür ünsermidiri ne haltsa diyede bazende hiç olmuyor . çok denedim aç karnına kahve çay sigara bu üçlü çok yaptırıyor.. birde sabahları vişne suyu tabi bu herkeste oluyordur.. bende çok sık oluyorda galiba yaştan olsa gerek pek etkili rahatsızlık vermiyor. . ama var bişeyler bakılması lazım

Sabah aç karnına sigara içtiğim zaman mahvediyor benide. Ama zaten ben aç karnına içiyorum bütünleştik.
Talsid mi ne diye bi hap var onu ben almıştım mideyi rahatlatıyo.
Bide böyle mide ağrısı olduğunda sigara içtiğinde falan ya da atıyorum çok susadın 1 bardak kesmedi 2. bardagı doldurdun içtin su böyle kusacak gibi geliyor mu ?

Bu mesajları sonra sileyim millet konudan uzaklasır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri