Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Son Mesaj Kimin Olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devam edebiliyosun en azından. :)
Bi dene bakalım ya. :)

batıyor benim gözüm saman kaçmış gibi devrilirim bir kaç saat sonra kalkar gideriz gelir bir daha yatarız herhalde ?

benim midede yanıyor ya . çay sigara yağlı yiycekler bu adam öldürmez demi 4 senedir 5 senedir olur bu hep

oluyor çay sigara yapıyor özellikle bunu . yanma kazınma olayı. mide kanseri falan olsa çoktan nal dikerdim.. doktora bir kere sordum çiğneme hapı verdiydi.. afedersin hapı alsında monte etsin bir yerine.. çünkü hepsi aynı kafada aynı şeyi veriyor. ya ben bakılmasını istiyorum oysaki.. reflümüdür ünsermidiri ne haltsa diyede bazende hiç olmuyor . çok denedim aç karnına kahve çay sigara bu üçlü çok yaptırıyor.. birde sabahları vişne suyu tabi bu herkeste oluyordur.. bende çok sık oluyorda galiba yaştan olsa gerek pek etkili rahatsızlık vermiyor. . ama var bişeyler bakılması lazım

Sabah aç karnına sigara içtiğim zaman mahvediyor benide. Ama zaten ben aç karnına içiyorum bütünleştik.
Talsid mi ne diye bi hap var onu ben almıştım mideyi rahatlatıyo.
Bide böyle mide ağrısı olduğunda sigara içtiğinde falan ya da atıyorum çok susadın 1 bardak kesmedi 2. bardagı doldurdun içtin su böyle kusacak gibi geliyor mu ?

Bu mesajları sonra sileyim millet konudan uzaklasır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri