Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Son Mesaj Kimin Olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnce bir ayrıntı var @Cnkrt senin son mesaj bükücü olduğun yerde de ben yoktum :)
Her şeyi son mesaj göstercek:)
10.000 mesaj diye konuşmuştuk, göreceğiz:p
Yanı daha konunun başındayiz dayanabilecek mısın;)

Bak en sevdiğim rakip tipi. :D
Hadi bakalım ben buradayım iste bugün kasalım 10k mesajı. :D

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Aynen @Destina da lisanslı tema olması sebebiyle müdahalenin çok olmadığını yazmıştı.
Aslında png kullanımı yerine css kullanımı daha iyi. Css kodu içerisinde boyutlandırmayı arttıramaz mıydın ki ?

Buarada üşenmesem yeni bloga forum dizini açıp xenforo kurup tema yapmaya çalışacam vbulletine benzetmek için ama aşırı üşengecim, lanet girsin. :D
Etiket eski vbulletin ustalarından, çok eklentisini temasını kullandım. xenforo içinde bişeyler yazıyor belli ki. (Murat kim onu tam şeyedemedim ama Etiketti sanırım dimi ? İsim olarak hatırlayamıyorum onu malesef ayıp olmasın etiketlemiyom. :D )

vb 3.8 serisine benzetseniz yeter. :D
Hatta benzetirseniz bana da verin. :D Yormayayım kendimi. :D

Oralarda ben yokmuşum artık varım. :D
murat Qasem

etiketin durum farklı o eklenti ve çevirilerle uğraşıyor . netron yazılımcı.. onlar işin ticaretinde biz yapmadıklarını yapmakla meşguluz :D css iyide ps'de yapılan ranklar için uygun degil. bizim ranklar shopla yapılıyor farklı olsun dedik.. css resim degil tex'si resimleştiriyorsun saçma sapan birşey janjanı yok :D aslında temanın lisanslı olması sıkıntı recovery gibi bir sitem var birşey yapınca tüm tema şablonlarını etkiliyor yani ya genel dokunacaksın yada hiç dokunmuycaksın bir yere girince bütün zincirlemeler bozuluyor... birde tek php değil php içinde html kodlarda var :D smf'imsi hocam çok değişik toplama pc yapar gibi toplamışlar :D ama xenforenin temeli ticari site forum değil.. forumlaştıma sıkıntıda ticari site için bire bir .. zaten mobil veriyonu sağlıyor diye iyi :D

bu arada vbulletinde güncelleme eklenti sorunu var evet ama inan bana efsane gibi yakında piyasaya geri döner hissi var bende

Siz ne zaman uyursunuz? :D

Sence ? :D

murat Qasem

etiketin durum farklı o eklenti ve çevirilerle uğraşıyor . netron yazılımcı.. onlar işin ticaretinde biz yapmadıklarını yapmakla meşguluz :D css iyide ps'de yapılan ranklar için uygun degil. bizim ranklar shopla yapılıyor farklı olsun dedik.. css resim degil tex'si resimleştiriyorsun saçma sapan birşey janjanı yok :D aslında temanın lisanslı olması sıkıntı recovery gibi bir sitem var birşey yapınca tüm tema şablonlarını etkiliyor yani ya genel dokunacaksın yada hiç dokunmuycaksın bir yere girince bütün zincirlemeler bozuluyor... birde tek php değil php içinde html kodlarda var :D smf'imsi hocam çok değişik toplama pc yapar gibi toplamışlar :D ama xenforenin temeli ticari site forum değil.. forumlaştıma sıkıntıda ticari site için bire bir .. zaten mobil veriyonu sağlıyor diye iyi :D

bu arada vbulletinde güncelleme eklenti sorunu var evet ama inan bana efsane gibi yakında piyasaya geri döner hissi var bende

Valla xenforoyu yazanlar vbulletinin geliştirilmemesinden yeniliklere ayak uydurmamasından doğan sorunlar nedeniyle çıkıp yazdı.
vbulletin geri döner mi emin değilim ama 20 senedir liderdi ya o bile havalı. :D
Zamanla en iyi siteler html diyip saçmalamazsa google şuan scriptlerle gidiyoruz bakalım onlarda kendini mobile uyarlayıp duruyor. :D
Zaten baktım olmuyor açacam 10 sayfa html site. Yeter artık diyecem. :D

Diyorum ya bi wp bi vbulletin 4 gündür kafa kalmadı bende. :D

Zamanında yapmişlığım var :D
Gerek yok süreç daha eğlenceli pes etmeni gözlemleyeceğim:p

Bu kızın bu mesajlarını lütfen ss alın lütfen. :D

@Cnkrt mesajlarımlarimi ss almaya başla:)
Bana demişti zaten zoe ne diye bulaştım ki son mesaja diye diye bakarsın:)

En iyisi düz üye takılmak :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri