Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Son Mesaj Kimin Olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu bana zimmetli ben ne zaman dersem o zaman @Cnkrt

Özgüvene bayıldım. :D

Ben yokum zaten html alanı yapıyorum denemye yazıyorum :haha:

Hacı 4 gündür sabaha kadar bende kodların içindeyim. Kafayı yiyecem az kaldı. :D Bi vbulletin bi wordpress gidip gidip geliyom. :D
Buarada şey diyecem şu 2 mesaj aralığındaki çizgiler daha mı belirgin olsa acaba ? :D

Yani senin ve benim mesajlarım üst üste ya onun çercevesi falan yani.

Özgüvene bayıldım. :D

Hacı 4 gündür sabaha kadar bende kodların içindeyim. Kafayı yiyecem az kaldı. :D Bi vbulletin bi wordpress gidip gidip geliyom. :D
Buarada şey diyecem şu 2 mesaj aralığındaki çizgiler daha mı belirgin olsa acaba ? :D

Yani senin ve benim mesajlarım üst üste ya onun çercevesi falan yani.

Gerçekler her zaman acıdır sindirmesi zor tabi

Sorma hiç Tema lisanslı imkan vermiyor buda php yazılımı üzerine kurulmuş ama komutların bir çogu bunda yemiyor deneme temada çalışan bu temada olmuyor .. posbit alanını tag için html yapmaya çalışıyorumda sertifikayı iptal ediyor . basit şeyler uğraştırıyor deli oluyorum :D xenforo 1 olsa iş kolay bu 2 .nesil . pek çalışma yapanda olmamış :D ranklar bizde png mesela millet css kullanıyor nasıl png yaptını bırak aklına nerden geldi diyor . reis anlaşılan yeni tema yapıcaz buna .. zaten murat abide diyordu bi işleri bitsin vb3 tarzı bişey çıkaırız herhalde

Son düzenleme:
biz buna bir eklenti yazarız temaya yazık :D rakımı açıyonuz :D böcek ilaçlamada iyi iş görür gönderin evi ilaçlıyım dadasdasd

Sorma hiç Tema lisanslı imkan vermiyor buda php yazılımı üzerine kurulmuş ama komutların bir çogu bunda yemiyor deneme temada çalışan bu temada olmuyor .. posbit alanını tag için html yapmaya çalışıyorumda sertifikayı iptal ediyor . basit şeyler uğraştırıyor deli oluyorum :D xenforo 1 olsa iş kolay bu 2 .nesil . pek çalışma yapanda olmamış :D ranklar bizde png mesela millet css kullanıyor nasıl png yaptını bırak aklına nerden geldi diyor . reis anlaşılan yeni tema yapıcaz buna .. zaten murat abide diyordu bi işleri bitsin vb3 tarzı bişey çıkaırız herhalde

Aynen @Destina da lisanslı tema olması sebebiyle müdahalenin çok olmadığını yazmıştı.
Aslında png kullanımı yerine css kullanımı daha iyi. Css kodu içerisinde boyutlandırmayı arttıramaz mıydın ki ?

Buarada üşenmesem yeni bloga forum dizini açıp xenforo kurup tema yapmaya çalışacam vbulletine benzetmek için ama aşırı üşengecim, lanet girsin. :D
Etiket eski vbulletin ustalarından, çok eklentisini temasını kullandım. xenforo içinde bişeyler yazıyor belli ki. (Murat kim onu tam şeyedemedim ama Etiketti sanırım dimi ? İsim olarak hatırlayamıyorum onu malesef ayıp olmasın etiketlemiyom. :D )

vb 3.8 serisine benzetseniz yeter. :D
Hatta benzetirseniz bana da verin. :D Yormayayım kendimi. :D

Bak yanlış kişiye çattın şu zamana kadar benim elimden son mesajı alan olmadı:)

Oralarda ben yokmuşum artık varım. :D

İnce bir ayrıntı var @Cnkrt senin son mesaj bükücü olduğun yerde de ben yoktum :)
Her şeyi son mesaj göstercek:)
10.000 mesaj diye konuşmuştuk, göreceğiz:p
Yanı daha konunun başındayiz dayanabilecek mısın;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri