Arşiv Sohbet Muhabbet (5 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dil-figar, kendime yapmıyorum komşular emir veriyor onlara yapıyorum :D
Eski aşçılık var hamdolsun :)

'Bencede sorarsın hesabını :)

Inşallah güzel olur afiyet şeker şifa olur değerli muhterem kardeşim :)
 
@Dil-figar, irmik ekliyorsun dimi tutması için baş parmağınla sever gibi sekilendirsen kıvama geliyor ben öyle yapıyorum :D

Dağılma olur tabi o normal hepsi olmaz arada fire verir :)
Biz irmik koymuyoruz gerekte yok zaten biz yıllardır kitelden yapıyoruz dağılma yok sıkıntı olmuyor ?
 
Evet ikinci icli kofte yapmam da husranla sonuclandi,oo)))
niye ince yapamiyorum :nida
bunun bir puf noktasi varmıdır? .

Bana sorsaydın ya? püf noktası yok hamuru kıtel bizim buraya has tuz su içinin hazırlanması kolay zaten ?tevafuk bugün bende yaptım koca iki tepsi bitti :)
 
Evet koydum☺
Oo abime bak masaallah en zor olanı yapıyor?Basparmakla yapmadim duymadim da avucumun icinde yapmaya calistim ? arkadasima da sordum demedi ah ah sorarım ben ona hele piserken dagilsin :dv:

Malesef hamuru iyi olmasa pişerken dağılır ama içine az limon suyu bide tuz ekle dağılmayı önler inşallah :)
 
@Meva, biz irmik ile hallediyoruz hallediyorum kitap gibi oluyor ama sizinde özeldir doğrudur değerli muhterem kardeşim :)

Kotel nedir bur arada cahilliğime verin:)
 
@Meva, biz irmik ile hallediyoruz hallediyorum kitap gibi oluyor ama sizinde özeldir doğrudur değerli muhterem kardeşim :)

Kotel nedir bur arada cahilliğime verin:)
Abi Kitel bizim buraya has ince bulgurun daha incesi analı kızlı yemeği içli köfte gibi yemeklerin hamurunu hep bununla yaparız ?
 
@Meva, anladım değerli muhterem kardeşim benim güzelmiş çok güzel :)
 
Oooo forum baya maharetliymiş. :)
Hem kitel hemde irmik ile dağılma işini hal ediyoruz, o an hangisi hazırda varsa.
Ama şunu söyleyeyim hamurunda mutlaka bol pul biber ve susmak kullanmak gerek...
Hem rengi kırmızı olur hemde tadı mükemmel hal alır, ayrıca üstüne salça yapmaya gerek kalmaz.

Birde şunu unutmayın eğer hamuru yaptıktan sonra avucunuzda top gibi yapıyorsanız ve dağoiılmıyorsa pişerken hiç dağılmaz. Hamuru iyi ve yavaş, ince ince yoğurmak önemli, bir tutam sevgi, bir tutam da maharet ile yoğuracaksınn. Avuçlarına ellerine yapışma hissini kaybedene dek yoğur, bırak iyice aşkla canı yansın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri